Jump to content

Youwon'tknow

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Angrep; at noen påtvinger noen sin egen overbevisning på noen. Finner du ingen i denne tråden som har prøvd på det? Jeg så nok i starten da noen kalte han "alkis" og what not. Alle trenger bare noen som forstår, som har vært gjennom alt; uten å dømme andre.
 2. Jeg er ikke redd for døden; jeg er redd for at ingen ser hva som skjer rundt dem.. 🙈 Og personlig lar jeg det som skjer skje, men jeg ønsker bare at alle skal samarbeide..
 3. I tillegg vil jeg bare si at samboeren din bør ta seg en bolle; hun har ingenting med dine ønsker å gjøre. Hun har et behov for å kontrollere deg, som dessverre veldig mange andre opplever, kontinuerlig. Hva med å føle seg fri? Jeg ville sagt: "Jeg er myndig og bestemmer over meg selv, takk".. At andre mener noe som helst om deg er uvesentlig; hva mener DU om deg selv? ❤ DET er det eneste man trenger svar på 💞
 4. La trådstarter være; INGEN har noen rett til å dømme han 💞 Han spurte et spørsmål; han spurte IKKE om å bli angrepet av det som liksom skal forestille "sannheten". Så kom med noe som gir mening.. Min er: Det er DITT liv, trådstarter, og de som er uenige eller nedsettende mot deg, må du bare gi blanke faen i, eller forlate ❤
 5. Er det mulighet for deg å holde deg borte fra gode mennesker, eller lever du av å dra folk ned? Engasjert? Er det de som fremmer samhold eller de som fremmer fremmedhat som har mest grunn til å være engasjerte? Svar meg på det, så får du kanskje et svar fra meg. Jeg er som sagt, mektig lei av slike "diskusjoner", eller de som prøver å skape splid. Jeg ønsker bare å bli hørt..
 6. Jeg forstår godt hva du mener, og det er trist at det må bli sånn, men dit har vi nådd, tror jeg.. 😥 Ingen vil virkelig høre, bare kverulere.. 🤦‍♀️
 7. Og slutt å diskutere, med mindre dere diskuterer hvordan vi alle på den beste mulige måte, skal leve, sammen. Jeg er så utrolig lei av krangling, det MÅ da være flere der ute som er det? Som skjønner hva som kommer til å fungere og ikke??
 8. Det er akkurat dette jeg mener; slutt å la alt dere har blitt påtvunget av "lærdom" opp gjennom årene styre dere.. 😥
 9. Da får du bare oppfatte meg som litt kryptisk. Jeg har fått nok av alt dette.
 10. Bare slutt å drive med dette spillet! Alt dere gjør er å få andre til å bli usikre; hva er motivet for å gjøre det? Gi slipp; la oss være oss selv, vi er perfekte akkurat som vi er 🙏💞 Slipp taket, vet det kommer til å gjøre vondt, men det er nødvendig. Hvis ikke overlever ikke menneskeheten. DERFOR "blander jeg meg inn" i en duskusjon jeg "liksom" ikke er "engasjert i" 😝 Ta dere sammen, bruk sunn fornuft; slutt å splitte alle, når man heller må samles..
 11. Kanskje fordi jeg er mer engasjert i hva som virkelig skjer, enn å dytte ansvar over på alle andre.
 12. Hvorfor gidder man dette? Innser dere ikke at det er noe annet som er viktigere; enn å sitte og utfordre hverandre med spørsmål? Hva om man har svaret, og er møkk lei av spørsmål? Hva om det er svaret? Å ikke stille flere spørsmål, for man vet hva svaret er, hvem man VIRKELIG er?
 13. Nei, jeg poengterer at det er sånn alt starter. Uenigheter, å vinne, makt. Det er ingen som vinner; hvorfor kan man ikke innse det og gjøre noe med det? Jeg klager ikke, er heller mer trist, kan du si..
×
×
 • Create New...