Gå til innhold

Sidekick

Medlemmer
  • Innlegg

    1 200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sidekick

  1. Hvordan er det med stabiliteten for Ryzen 7800X3D uten overklokking? Leser at det har vært noen klager angående akkurat det på X3D CPUs. Bare lurer før jeg evt går til innkjøp
  2. Jeg spiser rundt 2,5 - 3 kilo kjøtt i uken + -. har dog begynt så smått med vegetarretter for og få ned kjøttforbruket.
  3. Blir det påkrevd innlogging og medfølgende google konto for å se videoer så er det døden for Youtube.
  4. Brødet jeg spiser er blitt såpass populært at det nesten er umulig å få tak i det lenger. Utrolig nok det eneste brødet som har 4 av 4 på grovhetsskalaen av de brødene butikken selger. Smått utrolig siden brødet koster nesten 50 kroner.
  5. Tatt opp Undermine igjen, har allerede 60 timer i spillet, men har ikke rørt det på endel år nå. Får aldri nok av rougelikes og pixelgrafikk
  6. Håper Tottenham drar i land denne kampen med en seier. Vil så gjerne at et annet lag en Manchester City skal ligge på toppen.
  7. Når kom den dyreste versjonen? Jeg har hatt den til 89 kroner mnd i evigheter nå. Har trodd at jeg har sett 4K filmer med Dolby Atmos lyd, men tydeligvis har jeg bare sett 1080p versjonen Kan ikke si jeg har merket forskjell.
  8. "Nye" Beatles låten laget med hjelp fra AI Behind The Scenes :
  9. Er du fornøyd med ytelsen? Jeg har parret kortet med en Core i9-12900k CPU, og er meget fornøyd med ytelsen, selv om Starfield ikke er optimalisert, så er det andre spill som er mye bedre optimalisert som jeg kjører i 4K. Monitoren min har Freesync Premium Pro også, så det hjelper på litt.
  10. Nope - 2022 Foruten lydbildet, så er ikke denne filmen mye å skryte av. Det er litt spenning i starten, men etterhvert som du skjønner hva som skjer så dabber interessen av for min del. Helt grei skuespillerprestasjon av Daniel Kaluuya ( OJ Haywood ) men jeg skulle gjerne vært foruten Keke Palmer ( Emerald Haywood)
  11. Vet det ikke er det samme ( duh ) men Raytracinga ser uendret ut, om ikke helt lik. Det er hvertfall så små forskjeller at det ikke er gyldig grunn til å brenne av 10 laken ekstra bare på grunn av noen FPS mer og "bedre" Raytracing
  12. Solgte 3080 Ti kortet hvertfall
  13. Raytracing er oppskrytt, har hatt Nvidia GPU, nå har jeg et 7900 XTX kort, kan ikke si jeg savner Raytracing i det heletatt. Spiller i 4K
  14. https://www.nettavisen.no/okonomi/kjede-kjottdeig-ga-prishopp-na-raser-kjottgiganten/s/5-95-1386450 Gilde er sinte fordi de har mistet monopolet sitt på kjøttdeig og andre kjøttvarer, kan ikke si jeg har noen medfølelse med de da de selv har priset seg ut i mange segmenter innen kjøttprodukter. Ta for eksempel Gilde sin Ekte Kokt Skinke 150g, den har en pris på 41,90 - og en kilospris på 279,33 kr. 150 gram er jo ingenting! Hva med å tilby større forpakninger til forbrukeren? EMV er bare bra for markedet, klarer ikke Gilde å holde tritt med prisen, kan de skylde seg selv. Ifølge Gildes eier, Nortura, eksisterer det en myte om at egne merkevarer gir bedre utvalg og lavere priser til forbrukerne. «(...) påstanden er både teoretisk og empirisk feil», hevder Nortura i innspillet til departementet. Ekspert: – Gilde overdriver Dagligvareekspert Odd Gisholt mener Norturas bekymring er overdreven. Han viser til at det er forbrukerne til syvende og sist som bestemmer hva slags kjøtt- eller karbonadedeig de foretrekker. – Gilde står sterkt hos mange, mens andre foretrekker butikkens egne merker, sier han.
  15. Men problemet med premium er at du MÅ ha google konto, det er det ikke alle som vil ha.
×
×
  • Opprett ny...