Gå til innhold

spissblyant

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

spissblyant sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Jeg har nå bestillt den saken som Sedsberg nenvte lenger oppe i tråden hos Kjell & Company, så får vi se om det funker. Takk til alle for tips og råd. Ha en fin sommerdag. :-)
  2. Hei. Har forhørt meg hos det som her heter Nordhordland Elektro. De sa at de mest sannsynlig ikke ville kunne klare å reparere den. Takk for tips. :-)
  3. Hei igjen. Takk for svar fra alle sammen. Var på Kjell & Company, men de hadde ikke inne, men kanskje jeg kan bruke den oppgitte i denne tråden.
  4. Hei. Gnister kom ut i den enden hvor jeg har brukt litt kontakt-tap, dvs i motsatt ende av der tilkobling til 230V med 3-polet kontakt. :-)
  5. Hei. Jeg har hatt en Arvani Ergosound lydplanke som har fungert utmerket i snart 12 år, men i det siste har jeg måtte ta litt kontakttape rundt strømadapteren siden den begynte å bli dårlig. For kort tid siden begynte den ene å slå litt gnister ut. Da koblet jeg fort fra. Er det noen som vet hvor jeg få kjøpt ny strømadapter til denne (jeg trenger egentlig 2 stk- en til selve lydplanken og en til subwooferen). Har forhørt meg de fleste kjente elektrobutikkene uten resultat. (Ser at den trenger en 3-polet kontakt, 24V, 2500mA og maks 65W og positive center polaritet og tilslutt sånn plugg som vist på bildet i enden). Hadde vært fint å fått noen tips. På forhånd takk. :-)
×
×
  • Opprett ny...