Gå til innhold

LabUni1337

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

LabUni1337 sine prestasjoner

26

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg vedder på at fuktighetskrem og tørkerull kommer til å få en boost i salget fremover.
  2. Husk fuktighetskrem og en dorull 😎 Er vel det spillet mest er ment som 🥴
  3. Var final fantasy fan og har kost meg glugg ihjel med orginalen (og alle spillene utenom 16). Dette er et bra spill, men det er for mye. Mer er ikke alltid bra. Man blir lei. Jeg har kost meg mye med spillet, men er utbrent allerede når jeg kom til cosmo Canyon …
  4. Jeg skal gå realfagkurs til høsten (forkurs for ingeniør. Matte R1+2 og Fysikk). Jeg lurer på om noen vet om man kan få tak i bøkene til kurset elektronisk? Ebok osv?
  5. Driver å lærer meg Python og læreren (online) vil ofte at jeg skal kommentere (comment) ut flere linjer av gangen osv. På engelsk keyboard så er det CMD + / , men dette fungerer ikke på norsk keyboard fordi / er SHIFT+7... Hvordan gjør dere dette?
  6. Hei folkens! Jeg er ny innen programmering. Har valgt meg Python og følger et kurs. Jeg vil gjerne også lese litt litteratur inniblant kurset om programmering. Finnes det bøker for å forstå programmering generelt bedre? Er det gode bøker om Python jeg kan lese ved siden av? Helst e-bøker da jeg bruker kindle. Takker på forhånd :)
  7. Jeg tipper de fleste som kommenterer her er mindreårige gutter sittende på et gutterom hvor en mor snart roper «middagen er klar» før de gulper ned siste rest av redbullen.
  8. Kjøpte meg akkurat en TP Link Deco X60 og alt er satt opp og fungerer, men legger merke til at firmware er 1.5.1 fra februar 2021. Snart 2 år gammel altså. Sjekket TP Link USA og der er et firmware fra i juni i år 2022. Hvorfor er min så gammel? Står at den er up to date også...
  9. Jeg får feilmelding nw-102633-5 konstant på min ps5 når jeg laster ned nye spill. Må ofte starte nedlastning på nytt da hele nedlastningen stopper opp. skjønner dette har noe med nettverk å gjøre, men alt annet i huset er stabilt (mobiler, PC-er osv).
  10. Noen som vet om den nye PS5 som er enda lettere kommer til Norge snart? Hadde egentlig vært digg å ventet på en slik i stedet for å sjangse på en ny nidec vifte lotteri opplegget…
  11. Ville vel heller sagt mer normal pris 🙃 Håper vi kan se 2TB ned mot 1000 snart.
  12. Du gir de jo mer penger ved å spille det på ps+ extra/premium indirekte. De får penger fra sony som igjen kommer fra pengene du betaler for abonnementet. Men enig med deg om at jeg heller aldri kommer til å gi de mer penger for dette direkte. Venter på ps+ utgaven… teit å kjøpe et spill 3 ganger. Har allerede ps3 og ps4 versjonen (dumt det også egentlig 😅)
  13. Nei det er et annet problem. Man får kjøpt ny vifte ja. Men koster 500-1000 kroner 😅 http://egamephone.com/index.php?rt=product/product&product_id=1105
×
×
  • Opprett ny...