Jump to content

Knafsen9091

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet om man kan slå av HDR? Plutselig så styrer denne HDR på min samsung tv for alle inputs... Hvis tv boksen står på, så har jeg HDR uansett om jeg bruker YouTube appen eller NRK appen... Veldig kjedelig!
 2. Wow! Tusen takk Det var en kjekk side.
 3. Er det noen som har installert iOS 16 beta 1 eller 2 og vet om Sbanken fungerer?
 4. Det går bra den siden har jeg sett før, men litt for barne fokusert. Hadde håpet jeg kunne finne noe norske bøker eller video ressurser.
 5. Du svarer fremdeles ikke på spørsmålet mitt annet enn å komme med andre forslag og å være frekk.
 6. Takk for svar. Jeg kan engelsk bra, men du svarer ikke på spørsmålet mitt.
 7. Hei folkens! Finnes det noe bøker eller læringsressurser for SwiftUI på norsk?
 8. Ligger en altiboks profil, men den styrer ikke model a
 9. Fikk akkurat en Model A fra Altiboks. Hadde Q22 før og den var grei å sette opp slik at jeg fremdeles kunne bruke min Samsung fjernkontroll (ny Samsung tv med den lille sølv fjernkontrollen). Men med Model A får jeg ikke til å sette opp slik at jeg kan bruke Samsung kontrollen. Er det noen som har funnet ut av dette og kan hjelpe meg?
 10. Utrolig sleipt av disse butikkene og bundle alt mulig for å tjene mer penger. De vet folk ikke får tak i og er desperate så de legger på spill og kontrollere og surr for å tjene ekstra. Boikott dette! Kjøpe det du skal ha!
 11. Noen som har "vunnet" retten til å kjøpe en PS5 på komplett? Jeg ble med i trekningen, men har ikke fått noe svar Sto at de skulle gi svar i dag fredag eller på mandagen...
 12. At verden går så til de grader bakover med tanke på at vi nå har batterier som er så vanskelig å bytte at man må leie 2 tunge kofferter med utstyr fra apple og antakeligvis bruke halve dagen for å bytte batteriet på sin egen iPhone... Før tok jeg bare ut bakdekslet og byttet batteri. Til og med et lite barn kunne gjøre det uten problemer.
×
×
 • Create New...