Gå til innhold

phssøker99

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

phssøker99 sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg var også en av mange som røk på egnethet. Samarbeid, Modenhet(styrker og svakheter) og handlekraft. Veldig bittert å ryke på intervjuet da jeg hadde langt over snittet. Mange tanker i etterkant på hva som gikk dårlig, selvkritikk , hva som kunne vært sagt annerledes osv. Er nok lurt å reflektere over spørsmålene en fikk i etterkant!
  2. Jeg ble strøket på fire punkter tydeligvis. Modenhet, samhandlingsoppgaven, handlekraft og åpenhet og inkludering. Virkelig spent på den detaljerte begrunnelsen da jeg finner meg sterkt uenig i noen av punktene
  3. Gratulerer til alle som ikke fikk avslag, musinner dere virkelig. Førstegangssøker her og har aldri kommer så langt som jeg gjorde nå, men jeg fikk dessverre Avslag. Kan legge ut begrunnelsen senere. Når det er sagt kommer jeg til å klage fordi jeg syntes intervjuet mitt var veldig rart. Jeg hadde kun intervju med en person som var vikar siden de personene fra opptaksnemda som stod for intervjuet var syke. Jeg føler derfor at intervjuet mitt ikke var riktig gjennomført. Hva tenker dere? Er det grunnlag for en god klage?
  4. Det fikk jeg også… Kjempe skuffet over beskjeden..
  5. Jeg søker med 54,1 i snitt. med tanke på at det åpnes for 100 nye studieplasser og færre søkere generelt tror jeg snittet vil falle alle studiestedene. Hvor mye vet ingen. Oslo vil nok holde seg høyt hvis de ikke får tildelt flere plasser.
  6. Samme her. Aldri vært på intervju før. Føler det både gikk helt greit, men også litt dårlig. Så mange tanker i etterkant om hva jeg kunne sagt annerledes eller nevnt. Alt i alt var det en lærerik opplevelse.
  7. Uff da var ikke akkurat de nyhetene jeg ville høre. Krysser virkelig fingrene for at jeg får booket samme uka..
  8. Til dere som har gjennomgått opptaksprøver og har booket dere inn til egnethetsvurdering, er de fleksible med tidene? Var det ledige plasser tidlig etter de fysiske testene? Hvor mange plasser er det per dag? Har testene 13 Juni og så nå at egnethetsvurderingen foregår ut uke 25 og 26. Tror dere at jeg har gode odds for å få egnethetsvurdering samme uken? Skulle gjerne blitt ferdig så fort som mulig da uke 26 er dessverre uaktuell for min del..
  9. Svømte du bryst alle 75m? Hva landa du på tidsmessig? Har selv tatt testen i basseng (50m lengde) og har kun klart tidskravet ved å svømme crawl
  10. Stemmer. Visste ikke hva karaktersnittet var i fjor så jeg var bare litt spent Fikk mail nå! Hvis snittet var rundt 41,7 i fjor var det ikke særlig stor grunn til bekymring likevel
  11. Det var da enda godt å høre Begynner å bli nok så spent på hva svaret blir. Første gang jeg søker phs! Har dere andre en god følelse?
  12. Noen andre som fortsatt venter på epost om opptaksprøver? Har verken har fått epost om innkalling eller avslag
×
×
  • Opprett ny...