Jump to content

Leomaster

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. https://global.techradar.com/no-no/news/hva-er-tpm-hvorfor-er-trusted-platform-module-enheter-viktige
 2. Oppdateringer installeres selv om TPM og sikker oppstart er fjernet. Har inst win 11 på mange stasjonære pc,er som ikke oppfyller kravene. Men har problemer med noen bærbare fra hp som ikke vil lade. Hvilke programmer er det som ikke virker i win 11 ?
 3. Anbefaler å lese på sidene til https://budgetlightforum.com/ en finner mange gode tips der til hodelykt. Jeg holder meg i den rimelige enden av utvalget som finnes av lykter og er veldig fornøyd. https://convoy.aliexpress.com/store/330416 Meget god service 😀 Convoy M21C,Convoy S2+ https://sofirn.aliexpress.com/store/2933049 Sofirn SP40 Hodelykt, Sofirn SP32A https://lumintop.aliexpress.com/store/252900 Lumintop EDC Mini Tool AA/14500 Banggood.com Jetbeam jet i mk xp-g2 Ladere handler jeg herfra. https://ru.nkon.nl/ Xstar SV2 Rocet 😀 , Nitecore https://vapcell.aliexpress.com/store/1084158 Vapcell S4+ 😀 https://liitokalahongkong.aliexpress.com/store/217753 Batterier https://www.modellers.no/ F.eks Panasonic NCR18650GA skal ikke koste mer enn 65-70 kr. Her er det mange andre butikk som tar seg ekstra betalt. https://www.elefun.no/p/search.aspx?q=panasonic Rimelige frakt og svarer raskt på epost vist en lurer på noe.😉 Handlet noen ganger herfra ellers så er det mye falske batterier på ali. https://www.aliexpress.com/store/1382210 Sanyo,Samsung18650😀 https://www.aliexpress.com/store/4004003 Shockli 14500
 4. Jeg har kjøpt en del USB-C kabler og en del andre ting fra BlitzWolf og mener de har en god kvalitet i forhold til pris. Blitzwolf Official Store
 5. Om en ikke har service hefte eller kjøre computeren gir beskjed om om service. så har de fleste kjente oljemerkene en oljevelger på hjemmesiden sin. Tast inn regnr eller velg bil manuelt. Da får en opp anbefalt oljetype, serviceintervaller osv. Anbefaler å skifte motorolje og filter ofte. 15.000km eller en gang i år er fint ved jevnlig bruk. Kjører en lite og sjelden skifter en oftere. Motorolje liker ikke å ligge i bunn pannen over tid. Den blir dårlig. 30.000 tusen km er jo ekstremt. Oljefilteret er mest sannsynlig tett for lenge siden.
 6. Jeg har ikke bedt om å få tilstandskontroll på pc,en min.Ha,ha. Så nå har jeg installert win11 på 2 stasjonære pc,er og laptop som ikke er kompatible. De er 10-15 år gamle.
 7. Jeg har installert Win 11 på flere pc,er som ikke holder kravene til win 11. Ungår dette ved hjelp av Rufus 3.17.https://rufus.ie/nb/ Da lastet jeg ned iso filen fra microsoft og installerte den via en minnepinne. En kan velge med eller uten TPC og sikker oppstart. Valgte da uten hi. For min del valgte jeg GPT , UEFI og NTFS filsystem som er vanlig på nyere pc,er. Har også installert win 11 på noen eldre maskiner som er ca 10-12 år gamle. Valgte NBR-BIOS-NTFS og uten TPC og uten sikker oppstart Alle de stasjonære pc,ene fungerer helt utmerket. Får også oppdateringer. Mrk at dette gjelder ny installasjon av windows.
×
×
 • Create New...