Jump to content

Falfal

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Erfaring med sånne justerbare manualer hvor man kan endre vekten ved å vri på et hjul? Slik som denne: https://sportoutlet.no/trim/vekter/product/110665?c=57 Vurderer veldig å kjøpe to slike til å trene hjemme (følger program med tabata-type opplegg med relativt lave vekter) men er litt redd for holdbarheten. EDIT: Kanskje er det et tryggere valg å kjøpe noe som dette? https://prisguiden.no/produkt/gymstick-adjustable-dumbbell-set-15-kg-548723 Men ser for meg at 15 kg kanskje blir litt for smått, men at holdbarheten er bedre. Så kan jeg heller ha tyngre vekter på treningssenteret
 2. Jeg fikk meg nylig dyr elsykkel, og ser for meg at den vil trenge vedlikehold fremover. Har dere noen tips til hvilke verktøy jeg trenger? Har en lang, bratt bakke på vei ned til jobb så jeg ser for meg at bremser vil fort bli slitt på vei ned, og kjede/krank/kassett på vei hjem igjen. Noen spørsmål: 1. Ser både Jula, Clas Ohlson og Biltema har verktøysett til ca. samme pris (400 kr isj), men er usikker om noen av de settene er bedre enn andre. Har dere tips til verktøysett? Har skjønt at jeg bør kunne måle slitasje på kjede iblant, og kunne bytte kjede/kassett/krank/bremsekloss/bremseskiver selv. 2. Jeg tenkte også kjøpe et slikt stativ for å heve sykkelen når jeg jobber på den, det holder vel med et basic et fra Jula til mitt bruk, eller? (Og stemmer det at veivlager er det samme som kranklager? Er så utrolig mye terminologi å lære seg, leser både på norske og engelske nettsider så må lære sykkelsnakk på to språk. ) Er motivert for å lære, givende å skru litt i en ellers digital hverdag. Takker for alle svar! EDIT: Det eneste jeg har er vel egentlig litt olje til kjedet fra forrige sykkelen, og slike dekkløsneverktøy. Og jeg har allerede bestilt ny skivebrems som jeg må bytte (sykkelen er brukt).
 3. Noen som har noen formening om når det er bra å selge bil? Skal selge bilen og regner med at det er dårlige tider nå rett før jul, og kanskje ekstra dårlig nå som det er presset økonomi hos mange. Er en bensinbil til 60-80k. Vurderer å vente med å legge ut til romjulen da mange typisk ser på leiligheter og biler i romjulen har jeg inntrykk av... Eventuelt bare selge via Nettbil og bli kvitt den først som sist. Er lei
 4. Noen som vet når Komplett pleier komme med sine Black Friday/Week-tilbud? Har et par ting jeg tenker kjøpe og mistenker de kan ha gode tilbud.
 5. Det er såpass farlig ja. Skal sørge for å få det sjekket ut raskest mulig. Nesten litt skummelt å skulle kjøre den på verksted da😅
 6. Det lukter bensin både inni og utenfor bilen min når den står stille. Har knapt brukt bilen min etter den var på etterkontroll for en måneds tid siden. Lurer på om det kan ha skjedd noe feil der da de fikset bremsene mine foran. I tillegg har jeg litt problemer med tennpluggen, tar litt tid å få startet bilen og det virker som tennpluggen sliter litt. Kan noe av dette være relatert? Tenkte egentlig selge bilen, typisk at det hoper seg opp med problemer rett før den skal selges...
 7. Jeg er virkelig blank på bil, og nå er tiden kommet for at min første bil skal på EU-kontroll. I tillegg bør den på service. Hva er beste måten å gå frem for å få gjennomført dette billigst mulig? Jeg har hørt om mekonomen, og brukte det isted til å sende prisforespørsel til et verksted i nærheten, men var jo flust av andre verksted jeg ikke fikk sendt til da det virket som mekonomen.no ville kun sende prisforespørsel til ett verksted av gangen... I tillegg har jeg noen skraper på siden av bilen rett ved bakre høyre hjul, og et hakk i front hvor lakken er gått av. Lurer veldig på om jeg burde forsøke å fikse dette selv, men redd for å kødde noe til. Er en bruktbil som kanskje er verdt et sted mellom 80-100k, så litt usikker hva jeg burde gjøre. Tips?
 8. Hei, jeg har fått beskjed av jobben at jeg kan få ny pc og kan egentlig velge hva jeg vil uten å tenke på budsjett sa de. Er det da Macbook Pro som gjelder og er overlegent alt annet? Jeg har lyst å ha en PC som er god til jobb (programmering, presentasjoner, mye diverse) med god batterilevetid og portabilitet, som samtidig kanskje kan brukes litt til gaming en gang i ny og ne (ikke de nyeste tunge spillene nødvendigvis). Merker at jeg ikke er så oppdatert lenger nå som jeg nærmer meg 40, så tar gjerne imot tips!
 9. Hvordan opplever dere S22 Ultra i bruk? Får ny jobbtelefon og jeg pleier egentlig å velge kun etter 2 kriterier: kamera og batterilevetid. Denne har vel best kamera av Android-telefoner i Norge, men jeg merker det frister veldig med noe som er mindre bloated enn Samsung. Kanskje noe som Motorola sin Edge 30 Pro som tek.no hyllet.
 10. Mine Marker Kingpin 13 er knekt etter kun 1 gangs bruk. Brukte de i trekket for å øve en dag, og så i dag første topptur, så var de jaggu knekt. Oppdaget det først da jeg skulle begynne å gå, knall pudderføre så det var skikkelig surt. Lurer på om XXL tar imot reklamasjon på det. Aner ikke om jeg har brukt de feil, om de er montert feil (av XXL) eller om det bare er dårlig kvalitet fra fabrikk.
 11. Hvilke erfaringer har dere med sånn "dekkfiks" eller "punkteringsspray"? Dekkene mine lekker enda men tenkte jeg skulle fikse det. Evt bare bestille time på Mekonomen. Har 0 peiling på bil.
 12. Har ikke funnet ut hvor det lekker, men lever fint med det enn så lenge da det bare er 2 min ekstra hver uke på å fylle. Vært syk lenge denne måneden og ikke fått tid til å sjekke. 😅 Og en annen ting, lol, jeg bor i sameie, og måtte bestille en fjernkontroll til garasjeportåpneren, så jeg kan åpne garasjeporten fra bilen. Det skulle de ha 950 kr for. Vurderer å levere tilbake og finne noe Kina-greier å programmere selv, da jeg syns det var EKSTREMT overpriset. Er det virkelig så mye slike ting koster?
 13. Noen gode tilbud på lydplanker? Trenger ikke noen fancy surround-planke. Bare litt bedre lyd enn TV-en.
 14. Arozzi Vernazza fikk god score og jeg har en selv som jeg er meget fornøyd med. Litt gamerpreg på den er det riktignok. På tilbud på Elkjøp sist jeg så
×
×
 • Create New...