Gå til innhold

Falfal

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Falfal sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vurderer å slå til på denne lydplanken fra JBL: https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-smarte-hjem/hoyttalere-og-hi-fi/lydplanke/jbl-bar-800-512ch-lydplanke/485024 Ser at tek.no likte deres JBL Bar 1000 i fjor, og har inntrykk av at JBL har lagd greie lydplanker de senere årene. Funnet et par reviews av Jbl Bar 800 og det virker som den er bra, men reviewsene var fra mindre kjente nettsteder. Tanker?
  2. Ser etter en grei lydplanke. Har mulighet for surround slik stua er lagt opp, men tror ikke jeg trenger det. Noe godt på tilbud nå?
  3. Jeg tenker at man kan gi folk muligheten til å velge en app som hjelper de å finne noen, så kan Tinder o.l. leve side om side med slike apper. Da begrenser vi ingens valgmuligheter, det blir ikke det motsatte kjønn sitt problem og samfunnet vi lever i tjener på det gjennom å øke reproduksjonen og sikre at vi får en yngre generasjon. Innser forsåvidt at Tinder lever allerede side om side med apper som sikkert ville vært gunstigere å bruke for å finne kjærligheten, men siden ingen bruker disse appene så hjelper det ingen... Det måtte vært en storstilt satsning fra en større aktør for å få nok brukere til at det er verdt å bruke en slik datingapp. Kanskje bør ikke de som bruker denne appen kalles "brukere" nesten slik narkomane kalles, men heller "medlemmer" 🙂 Syns egentlig ikke at Tinder burde få lov til å eksistere i sin nåværende form, men innser at det er et mye større problem å fjerne kapitalismen og markedstenkningen i dating.
  4. Hehe, gøy at du siterer meg på denne måten. Syns egentlig det er ganske vilt at _ingen_ tar i dette, men dette er vel et av de mer langsiktige problemen for vestlige land og ikke noe som kan løses innenfor de kortere horisontene som politikere ofte opererer med. Skulle gjerne sett at det var annerledes.
  5. Jeg, som mange andre i tråden, sliter med å finne ei dame som vil ha oss. Vi gjør oss mer attraktive, men tror virkelig ikke det er bra at alle er på datingapper og stadig får illusjonen om at det finnes noe bedre der ute. Spesielt damer er rammet av dette, og de attraktive mennene. Slik jeg ser det er det 2 ting som må på plass: Folk må finne hverandre Folk må ønske og ha mulighet til å få barn Jeg vet ikke hvilken av de to som hindrer flest av oss. Jeg ville vært veldig positiv til en datingapp som var skapt av f.eks. EU for at folk skal finne hverandre, fremfor at eierne av datingappene skal tjene penger. Et konsept som kunne funket er om appen f.eks. lot deg kun ha 3 matcher om gangen, og for å få ny match måtte du fjerne en av de eksisterende. Og gjerne med flere ting å basere seg på enn kun bilder. Finnes nok mye forskning på hvordan man kunne bedre hjulpet folk å finne hverandre.
  6. Steam Deck har det soleklart beste økosystemet og på slike produkter ville jeg lett prioritert økosystem over andre vurderinger. At ting funker knirkefritt er STOR verdi.
  7. Hei, ene nettbutikken jeg regelmessig handler hos har nå et salg på et produkt jeg kjøpte for ca. 10 dager siden. De tilbyr ikke prismatch på produkter man har bestilt tidligere. Er det noe som da hindrer meg å bestille et nytt produkt, og sende det i retur, bare at returen går på ordren hvor jeg betalte fullpris? Jeg har tatt i bruk produktet jeg kjøpte til fullpris, og kan ikke returnere det, men jeg kan jo bare lime på returlappen fra dette produktet over på det nye produktet, eller? De er identiske og tilsynelatende uten noe unik ID på hver... Er dette innafor eller vil butikken stenge med ute etterhvert om jeg gjør dette?
  8. Ser jeg har skrevet her om tips til å lære cottage cheese, og siden sist så spiser jeg ca en boks for dagen. Takker for tipsene, det gjorde susen. Yoghurt og cottage cheese er jo himmelsk når man blir vant med konsistensen til cottage cheese. Nå trenger jeg tips til mat som er proteinrik og lett kan fryses ned. Jeg tenker burrito med kylling, cottage cheese, bønner og lignende. Proteinrikt og relativt magert for de dagene hvor jeg virkelig ikke har tid til å styre med mat. Bor alene så blir sjelden fancy middager uansett. Har dere noen andre tips til retter som egner seg å ta opp av fryseren og hive rett i mikroen? Evt la stå i kjøleskapet over natten for å tine?
  9. Tips til hvordan lære å like cottage cheese? Driver og tar steg for å få i meg mer proteiner og cottage cheese er den ene tingen jeg virkelig har lyst å lære å like.
  10. Tips til proteinbarer som er ok på smak og er passe rimelige? Gjerne tilbud som kommer og går, kjøper gjerne store kvanta neste gang det er på tilbud. Er mye på fjelltur og trenger mer proteiner, vært altfor slack på å få i meg proteiner i mange år. Lyst å se hvor bra trent jeg kan bli.
  11. Erfaring med sånne justerbare manualer hvor man kan endre vekten ved å vri på et hjul? Slik som denne: https://sportoutlet.no/trim/vekter/product/110665?c=57 Vurderer veldig å kjøpe to slike til å trene hjemme (følger program med tabata-type opplegg med relativt lave vekter) men er litt redd for holdbarheten. EDIT: Kanskje er det et tryggere valg å kjøpe noe som dette? https://prisguiden.no/produkt/gymstick-adjustable-dumbbell-set-15-kg-548723 Men ser for meg at 15 kg kanskje blir litt for smått, men at holdbarheten er bedre. Så kan jeg heller ha tyngre vekter på treningssenteret
  12. Jeg fikk meg nylig dyr elsykkel, og ser for meg at den vil trenge vedlikehold fremover. Har dere noen tips til hvilke verktøy jeg trenger? Har en lang, bratt bakke på vei ned til jobb så jeg ser for meg at bremser vil fort bli slitt på vei ned, og kjede/krank/kassett på vei hjem igjen. Noen spørsmål: 1. Ser både Jula, Clas Ohlson og Biltema har verktøysett til ca. samme pris (400 kr isj), men er usikker om noen av de settene er bedre enn andre. Har dere tips til verktøysett? Har skjønt at jeg bør kunne måle slitasje på kjede iblant, og kunne bytte kjede/kassett/krank/bremsekloss/bremseskiver selv. 2. Jeg tenkte også kjøpe et slikt stativ for å heve sykkelen når jeg jobber på den, det holder vel med et basic et fra Jula til mitt bruk, eller? (Og stemmer det at veivlager er det samme som kranklager? Er så utrolig mye terminologi å lære seg, leser både på norske og engelske nettsider så må lære sykkelsnakk på to språk. ) Er motivert for å lære, givende å skru litt i en ellers digital hverdag. Takker for alle svar! EDIT: Det eneste jeg har er vel egentlig litt olje til kjedet fra forrige sykkelen, og slike dekkløsneverktøy. Og jeg har allerede bestilt ny skivebrems som jeg må bytte (sykkelen er brukt).
  13. Noen som har noen formening om når det er bra å selge bil? Skal selge bilen og regner med at det er dårlige tider nå rett før jul, og kanskje ekstra dårlig nå som det er presset økonomi hos mange. Er en bensinbil til 60-80k. Vurderer å vente med å legge ut til romjulen da mange typisk ser på leiligheter og biler i romjulen har jeg inntrykk av... Eventuelt bare selge via Nettbil og bli kvitt den først som sist. Er lei
  14. Noen som vet når Komplett pleier komme med sine Black Friday/Week-tilbud? Har et par ting jeg tenker kjøpe og mistenker de kan ha gode tilbud.
  15. Det er såpass farlig ja. Skal sørge for å få det sjekket ut raskest mulig. Nesten litt skummelt å skulle kjøre den på verksted da😅
×
×
  • Opprett ny...