Gå til innhold

Imaginacíon

Medlemmer
  • Innlegg

    246
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 887 profilvisninger

Imaginacíon sine prestasjoner

417

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og med presisjonsvåpen har de en solid fordel selv om russerne skulle klare å få dreis på sin dronebruk.
  2. Ukraina skyter ned få russiske fly. Skyldes dette at russerne ikke tør å sende dem i kampsituasjoner?
  3. Ikke hvis sanksjonstrykket skal holdes oppe. Russland har en stor regning å betale og slik det ser ut nå er det ingen vilje til å betale.
  4. Ukraina har egenproduserte droner med rekkevidde på 1000 km. https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-says-it-successfully-deploys-1000-km-drone-2023-06-20/
  5. Havarikommisjonen i Russland vil ikke etterforske flystyrten i forrige uke. Nei, hvorfor bruke penger på det? Svaret er jo allerede i bunn og grunn gitt. https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=144306
  6. Sammenligningen er ikke god. BRICS er en løs sammenslutning av land med et økonomisk formål. Warzawapakten var en militærallianse fullstendig dominert av Sovjetunionen.
  7. Tar jeg feil men er også de okkuperte ukrainske provinsene som høytidelig ble "innlemmet" i Russland heller ikke med?
  8. Kan ikke si jeg føler meg trist, mannen var en jævel. Samtidig er det snodig hvordan alle som lukter av opposisjon til Putin lever farlig.
  9. Når Ukraina overtar disse områdene igjen må de som har flyttet inn fra Russland etter 2014 utvises.
  10. Ser Russland tar seg råd til å (mislykket) utforske månen i disse dager. Jeg håper de kjører på med slikt, det tar ressurser vekk fra krigføringen og kanskje de kommer på at det fins bedre måter å bruke opp energien de har.
  11. Dette har en dobbel effekt. Det ødelegger russiske militære ressurser og tvinger russerne til å bruke ressurser på mottiltak.
  12. Stabssjef Stian Jenssen i NATO innrømmer nå at det var uklokt å uttale seg slik han gjorde om Ukrainas fremtid. Da kan vi trygt gå ut fra at det ikke er offisiell NATO-politikk. https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=143111
×
×
  • Opprett ny...