Jump to content

Eastfold

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan være at du bestilte den digitale versjonen da. Jeg (og sikkert de fleste andre) bestilte Disk og aner ikke om de dryppet den digitale versjonen eller om den var tilgjengelig til å kunne kjøpes på fredag når vi la inn våre bestillinger. Hvis du mente at du tidligere har bestilt flere PS5'er via Netonnet, så har de vel da ikke hatt noen restriksjoner på kjøp før nå. Alternativt, så kan de mene at man kun kan kjøpe en per kunde i denne bulken som nå ble tilgjengelig. Så jo, det stemmer det jeg skrev.
 2. Jeg svarte på dette et par poster bakover. Årsaken til at vi som har bestilt via Netonnet ikke har mottatt noe sporingsnummer (eller at det ikke har endret seg fra "mottatt" enda) er fordi Netonnet må gå igjennom alle ordrene manuelt for å sjekke at ingen har bestilt en konsoll flere ganger (da det kun er en per person). Jeg pratet med kundeservice som bekreftet dette. Konsollene til de som bestilte nå sist, blir forhåpentligvis sendt ut mandag eller tirsdag senest hvis alt går etter planen.
 3. Jeg pratet med kundeservice etter jeg fikk ordrebekreftelsen for å forhøre meg om når jeg kunne forvente en utsending av pakken. De sa at det nok ikke skjer i dag da de må gå igjennom ordrene manuelt for å sjekke at ingen har bestilt opp mer enn en konsoll (da det kun er en konsoll per person). De blir forhåpentligvis sendt ut i starten av neste uke men kunne ikke love noe. Vi får tilsendt en ny e-post med sporingsnummer, så raskt det lar seg gjøre.
 4. Virker sannsynlig det. Drypper litt og litt slik at flere får muligheten hvis de ikke rakk forrige slipp.
 5. Det står 1-4 virkedager, så vil tro den ankommer tidlig neste uke. Jeg valgte hjemmelevering også, så slipper å hente den selv på posten. Jeg har dessverre ingen erfaring med Netonnet direkte da jeg sjeldent har handlet fra de. Men hørt de er forholdsvis raske.
 6. Fikk lagt inn kjøp av en PS5 Disk versjon på NetonNet nå før de forsvant alt for fort. Ikke fått noen ordrebekreftelse enda på e-post og finner heller ikke ordren på Min Side på NetonNet, men regner med det blir oppdatert snart.
×
×
 • Create New...