Jump to content

Tako

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror nok noen følte seg truffet og det er helt sant det du sier. Det er jo helt sant det Olaf sier; det er mange støttespillere til VK som også er tilhengere av andre populære konspirasjonsteorier. Det kan man se i alle forum. Kan til og med notere seg en overrepresentasjon av en viss aldersgruppe og kjønn, uten at jeg skal si noe mer om det.
 2. Nei. Du har ikke lov til å spørre om det. Lei ut til firma hvis du har slike preferanser. Eller selg leiligheten. Så slipper du å bli gnagd av dette og tanke på slitasje osv... huff, høres slitsomt ut. #luksusproblemer
 3. Jeg tror nok det innlegget du svarer på er ment å være ironisk. Tipper at @Nyidag er på den uføres side.
 4. Uinteressant å utdype for de som måtte føle seg truffet.
 5. Alltid interessant når folk begynner å konspirere i mangel på argument.
 6. Krenka og skandale er ord som du bruker. Men for å være helt ærlig så tror jeg at til og med en hardbarka jævel som deg hadde følt seg litt krenka av et svar der du ble fortalt at det var vann i springen. Jeg er mer forbauset over at man kan så inkompetente saksbehandlere på sjølstyr. Hadde vært interessant å sett andre begrunnelsen denne saksbehandleren har gitt klienter.
 7. wow, hva forventet du med dette? Applaus? Hvis jeg skulle vært like ekkel som du var i ditt innlegge, så kunne jeg si at det å bare få inn 10 000 i mnd er ganske pengedumt hvis du er er frisk og rask. Men det skal jeg ikke være, så det skal jeg ikke si. Jeg kjenner ikke flere uføre som du, men de få jeg kjenner kan ikke jobbe pga sykdom. Tror det er ganske vanskelig å bli ufør bare på gøy.
 8. Kan være årsaker som vi vet ingenting om. Jeg er mest opptatt av svaret saksbehandleren gir. Veldig respektløs, mulig saksbehandler har en diagnose selv. Jeg er så heldig at jeg aldri har behøvd å søke økonomisk hjelp fra NAV og jeg tror jeg hadde fått bakoversveis av et sånt svar hvis det var tilfellet. Helt greit at søknad ikke blir innvilget, men det er ikke greit å komme med sånt svada av selvfølgeligheter i begrunnelsen.
 9. Du tror ikke at søker visste dette selv? "Åååå, er det vann som er i den greia der på kjøkkenet". Den saksbehandleren strakk seg jammen langt i selvfølgeligheter. Er det ikke krav til utdannelse og opplæring når man jobber i NAV, mon tro? At man kan ha en sånn amatør til saksbehandler på NAV er ikke så betryggende. Nå har alle rett til å søke på økonomisk sosial hjelp, om man kvalifiserer eller ikke, men man må kunne forventet et svar med begrunnelse kun i det økonomiske. Ikke på hvilke årstid vi er i eller at det er mange griller på finn.no.
 10. Det er jo din oppfatning. Du sa de løy. Da er det noe du tenker, ikke vet. Mulig du kunne vise til noe konkret siden du påstår dette, men det kunne du altså ikke. Da kan jo du like godt være den som lyver.
 11. Sånn reagerte han på de fleste anklager i mot han. Du sa at politiet løy og jeg lurte på hvor du hadde lest det. Går ut i fra at du ikke var til stede. Jeg spurte ikke om din generelle oppfatning av det hele. Det får du godt nok frem. Uinteressant.
 12. Les deg opp litt. Står mye om det i boka til Jahr. Beklager hvis du følte deg truffet.
 13. Så når du sier politiet løy, så er det bare en påstand som ikke kan bekreftes. Det var bare det jeg lurte på.
 14. Åja, jeg trodde du skulle komme med en spesifikk utdrag av forhør som :" Vi har ditt DNA". Det har jeg i så fall ikke fått med meg. Jeg leser vel det du leser, selv om dere like å tro at dere er mer opplyste på saken. De sa det som det var, ikke sant. Han hadde jo advokat også. Tror ikke advokater var neandertalere på DNA i 2001. Og side de hadde DNA fra en annen mann (selv om over 50% av den mannlige befolkningen har det i sin profil), så var det jo naturlig at dette knyttet han til Baneheia-saken sammen med alle andre indisier.
 15. Hvor har du lest det og kan du linke eller referere?
×
×
 • Create New...