Jump to content

feiring

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Fikk omsider melding om at bestillingen fra CDON den 7. juni ble sendt i går. Det står strengt tatt at "leveringen pakkes" på sidene deres, men er forsiktig optimistisk hvert fall
 2. Jeg bestilte 07.06 kl 14.46, og min står fortsatt som "behandles". Forventet leveringsdato var 30.06. Virker som om det er komplett kaos med rekkefølge på bestillinger. Har forsøkt å kontakte kundesupport, men de unngår konsekvent å adressere poenget om at folk som har bestilt senere har fått før. Det har tydeligvis lyktes andre i denne tråden å få bedre svar da, men de jeg har vært i kontakt med svarer bare veldig generisk.
 3. Holder en knapp på at lista ble sortert alfabetisk, for å lettere kunne se om folk har bestilt to. Og så har man glemt å gå tilbake til å sortere på bestillingstidspunkt eller ordrenummer.
 4. Jeg fikk bestillingsbekreftelse kl 14.46 den 7/6. Har ikke fått noen beskjed fra posten. Betalte med Qliro.
 5. Haha, kan ikke annet enn å lure på hvordan systemene deres funker. Jeg fikk mail om mottatt bestilling kl 14:46 i går, men har ikke fått noen viaplay-kode. Høres ut som om det lover litt bedre for de som har fått den?
×
×
 • Create New...