Gå til innhold

tyrtrond

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

tyrtrond sine prestasjoner

44

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kjøpte min andre PS5 på Elkjøp Ski Storsenter for ca 30 minutter siden. De hadde 3 til og noen med bundle også. De står ikke i butikk, du må kontakte selger og spørre etter den, så henter de på lageret.
  2. Power i Bergen, Rud og Sarpsborg har Horizon bundle nå.
  3. Power har i butikk. Foreløpig kun i Kongsvinger. https://www.power.no/gaming/playstation/playstation-konsoll/playstation-5-konsoll-horizon-forbidden-west-bundle/p-1539271/
  4. Power, Elkjøp og Netonnet har alle PS5 disk og digital versjon med Horizon Forbidden west. Foreløpig ikke tilgjengelig men de forventer antagelig en del konsoller siden de er søkbare.
  5. Bundelen hos platekompaniet er fortsatt tilgjengelig. Tydelig at markedet ikke er interessert i over priset pakke.
  6. Siden du spør om prisen "ikke er bra?" er du tilknyttet Coolshop? Er vel ikke så gal pris. Selv ingen erfaring med Coolshop. Venter på finne en digital da jeg ønsker konsoll nr.2. Synes pris på underkant av 5 tusen burde være nok. Adressen til Coolshop er no.coolshop.com hvor holder de til ? Hva med garanti ? Prisgaranti hva er det? Jeg venter på Elkjøp tror jeg.
  7. https://cdon.no/spill/playstation-5-standard-horizon-remote-94729388 PS5 på cdon.no
  8. https://cdon.no/spill/playstation-5-standard-horizon-remote-94729388 CDON har PS5 med Horizon PS4 versjon. Samme pakke som tidligere.
  9. Man får ikke opp PS5 konsoller bare tilbehør hvis man søker. Altså de har ingen.
  10. Denne prisen til OBS ble satt i fjor sommer. Lenge før krigen i Ukraina. Og det er US dollars som har styrket seg ikke NOK som har svekket seg.
  11. Jeg ønsker meg en konsoll nr.2 men til Elkjøp pris. Sorry Obs. Denne prisen har Obs brukt siden det første partiet de solgte ble revet bort på rekord tid. En onkel Skrue i innkjøps avdelingen fant ut at de kunne tjene mer penger istedenfor og holde seg til veiledende pris fra Sony Playstation.
  12. Kan kun overvåkes 15 min etter du postet. Ikke mange konsoller og PS4 spill!!!
×
×
  • Opprett ny...