Jump to content

Galobus

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Never mind! Vi fikk med en 4. person så stepper jeg inn som 5.! Vi spiller i kveld
 2. Hei Frydda, Vi har problemer med å få tak i folk i dag, beklager dette. Har dere mulighet til å spille en annen dag denne uka som kommer? Vi vil gjerne begynne å spille før klokken 8 da vi har en del ungdom som legger seg tidlig.
 3. Heisann! Vi har opprinnelig treninger på torsdag, men vi kan prøve å få til å spille på søndag istedenfor? Har ikke fått svar av alle utøverne enda om de kan, men vil foreslå 1900 nå på søndag om det er mulig for dere?
 4. Den er grei, har full forståelse for det. Har fått ordnet til en lineup så vi kan stille med lag. Men da er den ene lagkameratene ikke trener i Einherjar, har fremdeles 4/5 som er trener i laget så er innenforbi grensa. 😊 Vi er ikke klar til map bans før 1830 så dere vet om det.
 5. Heisann, jamfør mailen som ble sendt ut for 3 dager siden så har jeg forstått det slik at kampen må spilles før siste uken med spill(serierunde) , dvs før 2. Mai. Har full forståelse for om det ikke går for dere og setter pris på at dere vurderer det! Jeg holder på å kontakte trenerne for å høre om vi kan ordne med lag, men det ser mørkt ut.
 6. Heisann, vi glemte oss litt ut her og samtlige av oss er på påskeferie. Har dere mulighet til å utsette? 😊
 7. Du bruker samme IP, skifter kart etter ca 4 min. Så byttet nettop over til Dust 2
 8. Heisann! Vi har pc problemer til han ene utøveren vår mRkX og lurte på om vi kan få bruke ene spilleren fra Berserker 2? POZ1 heter han spilleren som kunne stille som backup. Siden han ikke er lagt til her må det være greit for dere!
 9. Heisann! Skal dere stream'e kampen Lier så kan vi profilere det på hjemmesiden vår
 10. Skal høre med gutta om de kan stille i morgen istedenfor. Tar litt tid å få svar av dem så beklager ventetiden!
 11. Heisann, vi kan dessverre ikke stille med lag denne uken pga. vinterferie. Er det mulig å få til kamp neste uke?
×
×
 • Create New...