Gå til innhold

Trenger-spansk-hjelp

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trenger-spansk-hjelp

  1. Unge tar nok noen dumme valg og velger å gjøre dumme ting fordi de føler seg presset ved at andre gjør det. Fordi de tenker at de andre vil synes at du er rar, pyse osv hvis du ikke blir med på det her eller sier nei til å prøve narkotika for eksempel. 
     

    men det kan være mange andre grunner i tillegg. Alt ifra fordi du har lyst til å prøve å teste ut noe nytt og kanskje har hørt om et produkt som mange sier er veldig bra, til at du velger å gjøre dumme valg fordi du ikke føler deg så bra og vil få andre tanker inn i livet.

    altså det er masse mulig forskjellig du kan snakke om, og lurt hvis du kommer grundigere inn i forskjellige dumme valg unge gjør.

  2. Hei! Jeg går i 9. klasse og har en spansk innlevering der jeg skal skrive om vennen min sin vanlig dag. Men jeg sliter litt med å formulere setningene mine og bruke de riktige ordene.
    Hvis jeg for eksempel skal skrive noe lignende: Etter trening dusjer hun og slapper av. Deretter spiser hun kveldsmat, men det varierer fra hvor sulten hun er. 
    Kan jeg da skrive på spansk: 

    Despues de entrenar (navnet på personen) se ducha y relajarse. Luego cena, pero varia segun el hambre que tenga.

    På den siste setningen var jeg veldig usikker og brukte litt Google transelate. Så jeg skjønner om den ikke er riktig, men ønsker at noen kan gå igjennom og hjelpe meg. Har heller ikke så god tid, så håper på ikke så sent svar:)

    her er noen andre setninger også som dere kanskje kan se igjennom:

    Cuando llega a casa come comida. ( når hun kommer hjem spiser hun mat)

    a las ocho Y media Ella va a la escuela. ( klokka halv 9 drar hun til skolen)

×
×
  • Opprett ny...