Gå til innhold

MetteL

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

MetteL sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Har en v70 07 modell. ABS lampen lyser opp i blant, kommer gjerne dersom jeg kjører over humper/på humpete vei eller dersom jeg spinner med hjulene. Den forsvinner neste gang jeg starter bilen som regel. Hvordan kan jeg vite om det er abs ringen eller abs sensor som er gåen? Kan jeg det uten å ta av dekket og sjekke ring osv? Vet at jeg har en litt dårlig abs ring fremme, mulig jeg bare bytter den for å prøve å se om det forsvinner, men fint å vite om man kan sjekke om det er mer som bør byttes i samme slengen:)
  2. For å være ærlig, har ikke peiling. Vil tro jeg hadde visst om jeg har det?? Men er noe rart med bilen hvertfall etter verkstedbesøk, sammenlignet bilder før/etter..
  3. Er nok aktivert i ettertid. Kjøpte bilen ifjor sommer. Forrige eier har programmert👍🏼
  4. Er det bare å plugge i kabelen også ta vekk liksom? men bilen var lavere før jeg hev den inn på verksted sverger jeg på. Merket med en gang jeg satt meg inn i bilen når jeg hentet den at det var noe rart. Parkerte den fint tilbake og gav beskjed til verksted at de måtte se på det😂
  5. Hei! Jeg har en Audi a4 b8 2012 modell. Den har blinklys (us blink?) som lyser hele tiden, vart stoppet i teknisk kontroll og må vise bilen med dette fikset. Har vært innom et MECA verksted som ikke greide å ordne dette. I tillegg når jeg hentet bilen synes jeg den var unormalt høy, har s-Line og sportsunderstell så den har vært noe lav tidligere men synes nå den er veldig mye høyere. Kan verkstedet vært borti/omprogrammert noe forholdt til dette? Mistenker at de har prøvd alt mulig og rotet til noe.. I tillegg, noen som vet hvordan jeg kan få kodet vekk US-blink??? Autorisert Audi-verksted??
×
×
  • Opprett ny...