Jump to content

aidskake

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig i at det siste spillet er det beste! Både story og spillmekanikk forbedret slik at det stiller i en annen klasse. Det er også lett å se at det er her TLoU 2 har hentet og videreutviklet spillmekanikkene sine fra òg. Men selv om de har forbedret story og stemmeskuespill, ikke minst bruk av motion capture, så er det jo omtrent en blåkopi av de andre spillene, man har ikke prøvd å gjøre noe nytt egentlig, som gjorde at det for min del i hvert fall bare ble et stort gjesp, og jeg satt bare å venta på at det skulle ta slutt. Jeg har jo aldri hatt en PS4 heller, så grunnen til at jeg spilte gjennom alt var jo at det dukket opp på alle topplister over "best PS4 games all time", så noe må det jo være. Men kan hende jeg bare var bortskjemt etter å ha spilt hele TLoU først. Jeg mistenker også at de som hater TLoU 2 stoppet spillet etter visse hendelser (og der man begynte å spille som "Abby"). Hvis man gjør det er det ikke rart man sitter igjen med en dårlig opplevelse.. På en annen note, så håper jeg de tar TLoU 2 som grunnlag for sesong 2 av TV-serien Da hadde i hvert fall kommentarfeltet her tatt fyr
 2. Gamere er tydeligvis en merkelig, om noe enkel, gruppe med folk. Har man først funnet noe man liker, så er tydeligvis mer av det samme det eneste som er godt nok, det er visst ikke et alternativ å bli utfordret på andre måter. Selv synest jeg akkurat dette var det som ødelagte hele Uncharted serien (som jeg spilte fra første til siste spill back-to-back for første gang for noen måneder siden), første spillet var briljant, og resten gikk bare på repeat, drepende kjedelig og forutsigbart. TLoU 2 derimot, som utfordrer deg på helt andre måter, mistenker jeg er rettet mot et mer voksent publikum som setter pris på god historieformidling, noe de fleste prisene spillet har vunnet burde gi indikasjoner på. Nå var vel TLoU 2 også et offer for review-bombing på metacritic etter noen avsløringer før lansering, og tviler på at de fleste av disse 0/10 reviewsene i etterkant har så mye som startet spillet heller Edit: Håper bare på en PS5-remaster eller 60fps patch så jeg får en unnskyldning til å spille gjennom en gang til.
 3. Jepp, I know. Jeg ønsker det velkommen. Dersom Naughty Dog gjør en god jobb med det er det godt mulig de kan forbedre det gamle spillet enda mer også. Jeg ser generelt ikke problemet, man kan jo bare spille det gamle dersom man absolutt er i mot endringer? Inntil spillet er utgitt er jeg uansett positiv.
 4. Hva slags sinnsykt operativsystem krever at man reinstallerer oppstartslasteren? Vi lever i 2021.. I ditt tilfelle så passer vel det gode gamle ordtaket perfekt; "Linux is free if your time is worthless". Det er noen fordeler med å betale for ting, som at ting virker og du slipper å bruke all fritiden på å vedlikeholde en PC..
 5. Hei vent litt, er det faktisk noen som brenner CD-er fremdeles? Nesten litt imponerende.. @LMH1 det beste er vel å komme seg tilbake på Windows eller macOS, så frigjør du fritiden din til så mye annet spennende
 6. TLoU part 2 er jo noe av det beste jeg har spilt noensinne, vil heller kalle det et mesterverk Hadde ikke hatt noe i mot å spille gjennom 1ern i en ny versjon heller, kanskje forhåpentligvis etterfulgt av en PS5-refresh av part 2 med 60fps? Det hadde vært noe.. (selv om jeg må innrømme at PS4 remaken var rimelig bra, men kunne sikkert hevet seg noen hakk om de arvet litt spillmeknikker og litt anna polert knask fra tlou part 2).
 7. Mønsteret ser også til forveksling likt ut som "MKBHD Icons" (for de som måtte følge med på den YT kanalen), som jo også hadde vært tøft å hatt som faktisk mønster på PS5 platene
 8. Hmm.. ser Elkjøp har LGs OLED 77" CX til 29k, er ikke det en rimelig god deal? Har aldri sett 77" OLED nede i den priskategorien før.. det frister da sykt. https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/153725/lg-77-cx-4k-oled-tv-oled77cx-2020
 9. Trodde de hadde hatt det hele tiden jeg? Eller var det bare blu-ray inntil nå? Det har i hvert fall vært annonsert. Sony er for gniten til å betale lisenser, som også er grunnen til at de ikke har støtte for Dolby lydformater heller, så dette kommer nok ikke til å skje dessverre, selv om jeg absolutt savner dette selv også og kunne tenke meg det.
 10. Spør du meg, så er det like lite naturlig å ha en PC i stua kobla til TV-en som det er å ha en Xbox koblet opp mot gaming monitoren, det er liksom et bruksområde som ikke gir mening eller passer inn noen plass.. En helt annen sak, hva er det Sony driver med hva angår priser på online-butikken sin, røyker de noe merkelig? Er det extortion av "digital only" konsoll-eierne de driver med, eller hva er greia? Jeg tenkte å kjøpe Dirt5 for å teste 120Hz bare for moro skyld, men det gidder jeg såklart ikke når det koster 700kr+ i PS store, og 400kr i butikken på disk. Burde ikke online kjøp vært billigere enn fysisk, tatt i betraktning alle ledd som er kutta ut..?
 11. Kom nå med en hersens PS5/XSX patch nå da! Så jeg kan få spilt dette jeg også..
 12. Fordi at de aller, aller fleste, ikke har gaming som hoved-hobby og orker ikke bryet med å ha en PC, holde den oppdatert, oppgradere, og alt det der. I hvert fall i aldersgruppen som har flyttet hjemmefra. For ikke å snakke om at PC er relativt dyrt og plasskrevende i forhold. Det inkluderer meg selv, selv om jeg har både kunnskap og økonomi nok til det.
 13. Det er mulig noen må forklare deg hva ordet "legacy" betyr, siden du ignorerte den mest vesentlige delen av den setningen.. Det burde da ikke være så vanskelig?
 14. Det hadde faktisk vært episk! Innerst inne håper jeg det skjer, bare for å kunne kose meg med kommentarfeltet her på diskusjon.no, og hva slags andre unnskyldninger som da dukker opp
 15. Slapp av, det er bare en innbitt Sony fanboy som nekter å innse realitetene, bare å ignorere Microsoft kjøper såklart ikke opp en av de største aktørene for å lansere spillene på konkurrerende plattformer, det sier seg jo litt selv.. Hilsen en PS5 eier som begynner å se verdien av Xbox Game Pass.. det verker nå i lommeboka.
×
×
 • Create New...