Jump to content

aidskake

Medlemmer
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tja, jeg som er en gammel Half-Life fan har da kost meg gløgg i hjel av Alyx også, som ikke har mistet noe av den gamle Half-Life sjela og sjarmen spør du meg. At en gjeng surmaga gamere som ikke fikk nøyaktig det de ville, HL3, og bare klager istedenfor får så være..
 2. Nå hadde det ikke spilt så stor rolle om det totalt sett hadde blitt litt dyrere også? Enkelhet og tilgjengelighet har jo også en verdi. De fleste har jo idag endret mentalitet på det å eie film og musikk over til streaming, kjenner nesten ingen som samler på fysiske kopier der lenger, så hvorfor skal ikke man kunne endre mentaliteten på samme måte for spill? Makes no sense to me. Sånn sett så er det jo enda større grunn til å eie film og musikk fysisk, i all tid kvaliteten på det du får er bedre (e.g. blu-ray / LP) enn de mest tilgjengelige streaming tjenestene. For spill, så er det jo ingen teknisk forskjell, så der ligger vel alt til rette for å komme seg bort fra det bakstreverske fysiske mediet en gang for alle
 3. Ja. Ingen Dolby atmos eller 5.1 når jeg sjekker lydspor . Ser ut som 4k , men ser ingen 4k HDR merking som det gjør på andre serier/filmer Ikke for å promotere "alternativer", men det som er rippet fra P+ og lagt ut på nettet, er både 4k, HDR og Atmos. Det kan jeg bekrefte selv etter å ha sett episoden. Dette må jo være tatt fra en plass, så det er i hvert fall noen som får bedre kvalitet enn det du har..
 4. Seriøst? Kun stereo?! Nei, dette stemmer ikke. Den er sendt i både 4k, HDR og med Atmos, men hvilke regioner / land som har hva tør jeg ikke svare på. Når det er sagt, så er jeg veldig fornøyd at de kun har basert serien på universet, og ikke en blåkopi av historien. Man klarer aldri leve opp til kildematerialet uansett, så å gå denne veien ser jeg bare på som positivt (uten at jeg har sett første episode selv enda)
 5. Det er et bilspill. Bilene er det du ser på. At bilene er nyvasket når man velger å vaske dem er vel ikke så rart? Ellers er det snakk om 400+ biler, ikke et par... Hvor nevnte jeg nyvasket? Jeg sa de ser unaturlig ut, som er noe annet. Virker som de har skrudd alle gjenskinn effektene på maks, og ting blir ikke seende bedre ut av det, men unaturlig. GT er heller ikke det eneste bilspillet med over 400 biler.. Selvfølgelig har også grafikken på omgivelsene noe å si. Det handler om et totalinntrykk. Men det er kanskje ikke så rart at det er sånn, siden dette er et x-gen spill. De har vel en relativt dårlig baseline for å få det til å kjøre på PS4, og så legge på litt ray-tracing på PS5 versjonen på bilene oppå der igjen, så har du en god suppe der noe ser veldig bra ut og mye annet skikkelig dårlig. Jeg håper inderlig at GT7 kan diske opp med en kjørefølelse og andre nyvinninger, for grafikken (som det meste av fokuset i denne videoen var på) har vi sett flere ganger før. Lekker grafikk på bilspill har vi blitt ganske vandt til allerede..
 6. Jeg kan da ikke være den eneste som ikke synes dette var så imponerende? Ser man bort fra bilmodellene, så var jo resten rimelig triste greier av grafikk. Bilmodellene i seg selv, selv om det er bra med ray-tracing, er jo gjort så "shiny" at de ser fullstendig unaturlig ut. Kan ikke se at GT7 bringer noe nytt grafisk på banen i forhold til andre bilspill, og det finnes jo flere som ser ganske lekre ut allerede. Jeg la også merke til "generiske" skrenselyder som bare virker å være lagt på, får håpe de ikke gjør det samme med motorlyd. Og så må de kvitte seg med den sure heis-musikken i menysystemet, som gjør at man har lyst å slå av lenge før spillet har startet.. Et par skinnene bilmodeller holder ikke, jeg holder ikke pusten for dette her..
 7. På den annen side, kan det at spillet er historiedrevet og ganske filmatisk i utgangspunktet gjøre det lettere å adaptere noe som kan funke? I hvert fall for alle som ikke har spilt spillet For min del er jeg en tilhenger av å aldri prøve å gjøre en kopi av kildematerialet, være seg spill eller bøker, da direkte sammenligninger er uungåelig, og resultatet aldri lever opp. Basere seg på universet og temaet derimot pleier stort sett funke langt bedre. Nå er jeg en av de som likte part 2 bedre enn part 1 også, og gleder meg til sesong 2 allerede om de skulle finne på å basere den på P2. Som du sier, TLoU er ikke en typisk helte-spill historie som alle gamere ser ut til å forvente i disse dager, noe som også er med på å gjøre det så bra som det er Noe alle awardsene burde vitne litt om.
 8. Misforstå meg rett, jeg er fornøyd med PS5-en min, men dette er en next-gen konsoll og da må man i det minste kunne forvente at current-gen formater er støtta, som også konkurrenten (xbox) har. Det er ikke fullstendig krise, men fryktelig irriterende, og minst like unødvendig, når det er så lite som skal til for å gjøre den teknisk relevant (det samme gjelder mangelen på VRR for øvrig). Uansett så kan mangelen i hvert fall ikke forsvares. Selv fanboys bør ha trøbbel med å finne gode nok unnskyldninger for det (eller tydeligvis ikke alle da men..)
 9. Korrekt. Jeg trodde virkelig ikke flerkanals lyd var for mye forlangt i 2021, men så feil kan jeg ta.
 10. Kjøpe seg inn i Atmos, hva mener du? Det er ingen fremtidsteknologi, det er allerede "de facto" standarden i dag, noe du også selvsagt er klart over. Med unntak av PS exclusives, så støtter jo de fleste x-platform spill Atmos i Xbox, så den store merkostnaden kan det umulig være. Du kan jo ta en tur på Elkjøp og se hvor mye av det som selges som støtter Atmos.. så tror jeg det svarer for seg selv. Med mindre du har levd under jorda de siste 5-6 årene, så er du nok veldig klar over dette du også.. Som PS5 eier ønsker jeg selvsagt at Playstation skal få det til, men det er bare for mange mangler med denne boksen til at jeg kan forsvare den.
 11. Det spiller fint liten rolle hvor mye bedre tempest 3d måtte være, det er ingen unnskyldning. Ingen kjøper produkter for lovnader om noe som skal funke bedre flere år frem i tid. Og hva i alle dager er problemet med å bare gjøre begge deler? De fleste sitter på et Atmos kompatibelt anlegg, TV eller lydplanke idag, så det er jo ingen grunn til å ikke implementere det beste lydformatet alle har i stua. Jeg sjekket det ikke engang selv før jeg kjøpte en PS5, trodde det var en selvfølge, men nei. Og nei, jeg er overhodet ikke interessert i å game med headsett. Det mest utrolige her er at noen kan forsvare å ikke inkludere det mest utbredte lydformatet som eksisterer idag. Men så er det jo Sonys egenoppnevnte beskytter og fyrtårn vi snakker om her, så ikke så oppsiktsvekkende kanskje.. 🙄
 12. Suverent Sony, 3D lyd støtte? Hva med å bare legge til støtte for Atmos, det lydformatet enhver høyttaler produsert i dette århundret støtter istedenfor?
 13. Mye kjekkere å rakke ned på Apple må vite Spiller ingen rolle at Google tar samme del av kaka i sin nettbutikk tydeligvis.. og så promoterer vel Epic Games sin egen lukkede spillplattform i tillegg, så det er vel i beste fall hyklerisk.
 14. Så med andre ord, akkurat det samme som absolutt alle andre selskaper i hele verden? Hvis man blir avskyelig av å være profittbasert selskap, så tror jeg du bør revurdere ditt materialistiske liv. Da har du nemlig litt å gjøre en oppgang på..
×
×
 • Create New...