Gå til innhold

eintotre

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eintotre

  1. 8 minutes ago, Fantomtegningen said:

    RSA Bil må ha de dårligste selgerne jeg vet om.
    Var på 2 bilmesser i fjor sammen med madammen og mini, vi rusler rundt blant annet en BYD Tang og Atto3. De to selgerne gikk omtrent fra oss til enhver tid. Da vi endelig fikk kontakt med dem var svarene korte og dumme, fikk noen "Vet ikke" svar på spørsmål som jeg fant svar på Google rett etterpå.

    En annen kompis var innom butikken og fikk nærmest ikke hjelp i det hele tatt, han måtte ta initiativet til salgspraten. Nesten som at RSA ikke ville selge bil.

    Har tenkt det samme. Vi prøvekjørte BYD Tang og på tross av manglene den har vurderte vi den. Ba selgeren om å sende oss et skriftlig tilbud, men det kom aldri. Han var også mest opptatt av å få tilbake bilen da vi leverte, ikke å faktisk selge den.

  2. Har selv eller via nær familie vært borti Volkswagen, Renault, Mazda, Suzuki, Tesla, Mercedes og MG. 

    Vi har sikkert hatt flaks da alle har vært greie.

    De eneste som skilte seg både positivt og negativt var Mazda. De som jobbet på det lokale verkstedet var ekstremt nedlatende mot kvinner. Jeg var med min mor for å hente bilen hennes en gang og de snakket rett forbi henne og kun til meg. Til tross for at bilen sto i hennes navn og jeg gikk lassisklær. Var pappa med var det visst samme leksa har jeg fått fortalt. Samtidig strakk de samme folkene seg svært langt for å yte god service og klarte blant annet å få Mazda til å bytte en automatkasse gratis selv om garantien var utløpt med et par måneder.

    • Innsiktsfullt 1
  3. VAG var også helt forferdelige da jeg kjøpte bil for et drøyt år siden. Jeg vet fortsatt ikke hvor dyr en Q4 med tilsvarende utstyr som min ID4 GTX ville ha vært for det var klin umulig å få oversikt på Audi sine sider.

    MG og Hyundai likte jeg bedre. Vil du ha grunnversjonen eller versjonen med "alt" ekstrautstyr?

    • Liker 2
  4. 49 minutes ago, Donkey Kong said:

    Pris/ytelse er vel veldig bra. Husk at den yter bedre enn 4070 i raster, har mer vram og koster 100 dollar mindre.

    7800xt gir flest fps per dollar 

     

    Screenshot_20230906_154942_YouTube.jpg

    Justerer man til Norske utsalgspriser får man cirka 64kr per fps på 7800xt og 61kr på 6950xt. 4070 er helt oppe i 77kr per fps.
     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...