Jump to content

S.N00

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg fikk svar fra samordna opptak 15:30 i fjor.
 2. Hvordan har det gått med dere som har hatt intervju allerede ? 🙂
 3. Hei. Er det flere som allerede har fått avslag selv om man har tatt pc-tester? Hørte fra en annen at de allerede fikk avslag på grunn av noe medisinsk. Trodde ikke dette ble sett på før man evt blir innkalt til intervju?
 4. Hei. Noen som hvordan pc-testene vi får på fredag blir? Er de noe lignende som på sesjon i forsvaret, der man har forskjellige matte spørsmål, plassering av figurer og hvor de passer inn? Husker vertfall at på sesjon ble de vanskeligere og vanskeligere, og man hadde en viss tid på seg.
 5. Snittet i Oslo økte nok såpass mye i fjor siden det var der det største kuttet i antall studenter skjedde. Tror det var bestemt at 24 plasser skulle overføres fra Stavern til Oslo i år, så kan se for meg at snittet øker mest i Stavern. Tror nok at 51,6 holder for Bodø. Dette er jo bare spekulasjoner, er umulig å si hvordan det blir.
 6. Hei. Dere som studerer Bodø: Hvor bor dere og når begynte dere å se etter leilighet/hybel ? Er det lignende som i Stavern at man gir beskjed til utleiger at man vil ha leiligheten dersom man kommer inn? Eller vil dere anbefale å bu i en studentskipnad sine hybler? Vet det er Sammen studenskipnad her i Bergen, men usikker på hvordan det er i Bodø.
 7. Går veldig fint 🙂 Har ordnet legeerklæring og politiattest, så nå er jeg klar 😛 Hva med deg?
 8. Hei. Er det slik at om man får tilsendt pc-tester i april at man har bestått den første delen, altså medisinsk og vandel, eller får man tilsendt pc-testene uansett?
×
×
 • Create New...