Jump to content

Cathhhh

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så kjedelig! :( Kan jeg spørre hva begrunnelsen var? Du trenger selvfølgelig ikke å svare
 2. Huff, er ikke noe gøy når man blir sittende igjen med en dårlig magefølelse. Var det konkrete spørsmål du ikke fikk til, eller var det intervjuet i sin helhet som ga deg den dårlige magefølelsen?
 3. Skikkelig nervøs! Føler intervjuet gikk greit, men aaaner ikke hvordan intervjuerne oppfattet meg! Er det noen som har en dårlig magefølelse etter intervjuet?
 4. Intervju på onsdag 😮 Hva med deg?
 5. Det skjedde med meg også på siste spørsmål, selv om jeg hadde tid igjen
 6. Etter det jeg har forstått så holdes ikke testene i utdanningsløpet, men man har fysisk eksamen i tredje studieår der mange av de samme øvelsene går igjen. Bl.a. pullups, pushups, løping (men her 3000meter). Er ikke 100% sikker da, så her kan jeg ta feil
 7. Tror det var 16.april det sto på hjemmesidene til PHS
 8. Tror jeg ligger rundt 58.2 med alt av tilleggspoeng, men gruer meg skikkelig til intervjuet🥶
 9. Hmm, har fått inntrykk av at de fleste som søker PHS ikke er ferske (1 år) ut fra vgs, så tror og håper at det ikke kommer til å påvirke snittet enormt. Forhåpentligvis er det ikke så mange av «koronakullet» som søker, så krysser fingrene for at snittet skal holde seg noenlunde likt som i fjor.
 10. Tenker du å søke i Oslo? Med så høyt snitt vil jeg tror du hvertfall kommer inn i Bodø (49,8 i fjor) eller Stavern (51,7 i fjor)
 11. Hvis du har mulighet skader det i hvert fall ikke å ta opp et fag eller to? Har du noen fag som kunne vært enkle å forbedre karakterene i?
 12. Krysser fingrene for oss begge da😁🤞🏻
×
×
 • Create New...