Gå til innhold

Nisse

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nisse sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skannet den nordiske utgaven av Tomb Raider jeg har og får opp at den har DV, sett en på blu-ray forumet nevne at at de fikk selv kontakt med SF som bekreftet utgivelsen dems har DV https://forum.blu-ray.com/showpost.php?p=19310835&postcount=568 . Men ja kan variere fra forskjellige utenlandske utgivelser, men som oftest fra de store studioene så er ofte diskene like overalt har jeg lagt merke til. Har jo noen unntak som feks No Time To Die, hvor den nordiske utgaven fra SF hadde hverken DV eller noe som helst av ekstramaterialet 😕
  2. Fikk sjekket selv med bruk av bdinfo programmet og sjekket de nevnte titlene + noen titler jeg hadde allerede og andre nylige innkjøp. The Northman - DV ✔️ (Ingen merking) Last Night In Soho - DV ✔️ (Ingen merking) The Lost City - DV ✔️ (Disk var merket med DV, men ikke coveret) Tomb Raider (2018) - DV✔️ (Ingen merking) OLD - DV ✔️ (Ingen merking) Nobody - DV ✔️ (Feil merking, merket med HDR10+ noe som den ikke har istedenfor DV)
  3. En lettvint måte å sjekke om en disc har DV når man ikke har en DV kompatibel tv? SF Studios er utrolig dårlig på å merke coveret eller disken til tider. Ser Gouldfan har nevnt Ambulance i denne tråden selv om den har null merking, undrer da om Last Night In Soho og The Northman også har det siden det er også utgivelser fra Universal.
×
×
  • Opprett ny...