Jump to content

Zymmotix

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Henta min også i dag bestilt fra Elkjøp med noe tregere postgang. 4 dager fra Oslo til Lillehammer. Håper det ordner seg i nærmeste fremtid for de som ikke har fått tak i en.
 2. Mulig det har noe med hentestedet å gjøre da jeg hadde forhåndsvalgt Rudshøgda som min butikk. Ikke godt å si. Priser meg lykkelig over at dette var en jeg prøvde å kjøpe for en kollega. Han hadde som mange andre ikke mulighet til å sitte med fingeren på F5 i går. Henter min egen fra Elkjøp i dag 🙂
 3. La den i handlekurven ca 14:22. Kjørte vanlig bankkort betaling og bank-id på mobil. Fikk bestillingsbekreftelse 14:25
 4. Bestilte og fikk betalt 14:23 i går. Fikk denne beskjeden 50 minutter senere. De som ikke har fått kanselleringsmail enda er nok trygg.
 5. Nei den fikk jeg ikke. Så de som har fått bekreftelse er nok sikker. Jeg har heldigvis en som kommer til meg fra Elkjøp i morgen. Skulle prøve å skaffe til en kollega som er på jobb i dag.
 6. Jeg betalte 14:23 og fikk mail om at ordre var registrert. Nå er ordren kansellert på kundesidene til coop.
 7. Jipiii! Da fikk jeg også sendingsbekreftelsen fra Elkjøp med pakkesporing akkurat nå. Bestilt torsdag 10/12 klokken 10:20 med 69 kr i frakt. De som ikke har fått bekreftelse får nok i løpet av morgendagen 🙂
 8. Elkjøp skrev til meg på kundechat nå nettopp at PS5 bestilt torsdag 10.12 blir sendt ut fortløpende i dag og i morgen. Hun kunne ikke se at det var noen forsinkelser der.
 9. Mener at det har kommet frem tidligere her at Elkjøp og andre butikker ikke følger ordrenummerene i kronologisk rekkefølge når de sender ut enhetene. Dem blir sendt ut i ganske random rekkefølge virker det som.
 10. Jeg gjetter på at de har blitt lovet en levering til lageret deres i løpet av helgen eller mandag. Samtidig har de kanskje hatt noen PS5 med disc til overs fra tidligere slipp. Og at dette restlageret har blitt sendt ut til noen av de som bestilte 10/12. Er det noen som bestilte digital versjon som har fått leveringsbekreftelse?
 11. Min fikk status reservert like etter ordrebekreftelse. Kundechat til Elkjøp bekreftet at den var sikret og blir sendt ut 15/12
×
×
 • Create New...