Gå til innhold

bottiB

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bottiB

  1. :utakt skrev (10 timer siden):

    Vanskelig sak. Jeg tenkte på, det er ikke så uvanlig at godt voksne folk er en del hos legen. Hvis moren din er en av de som er innom legekontoret jevnlig, er det en ide å nevne dette for fastlegen hennes? Legen kan vel heller ikke gjøre noe uten samtykke fra henne, men om det kunne startet med en samtale dem to i mellom kunne det kanskje satt igang en større prosess.

    Jeg fikk tak i fastlegen hennes for en stund tilbake og hadde en god samtale. Hun ble kalt inn til time, tok masse prøver og fant ut at det var mye som tydet på svært høyt alkoholinntak. Dette blånektet mamma for, og de kom ingen vei videre. Neste legetime dukket hun ikke opp og har ikke vært hos legen siden. 

    Skandinav skrev (14 minutter siden):

    Brannfakkel: Takk kjære lovgivere for at det er lov å forkomme når jeg er samtykkekompetent (legalitetsprinsippet).

    Det er altså foreløpig ikke noe dere kan gjøre.

    Men jeg råder dere på det sterkeste til å fremsette svært sterke konsekvenser for mors handlemåte. Det er på ingen måte tvil om at hennes handlemåte er svært inngripende i deres liv. Dere har vært, er, eller kommer til å bli - medavhengige.
    For å skåne hele familien fra de skader som avhengighetsproplematikk medfører, må dere isolere henne fra resten av familien.

    Er bare så redd for konsekvensene. Jeg forstår veldig godt hva du mener og har tenkt på det selv, men er så redd for at ting bare blir enda verre. 

    ITtraktor skrev (7 minutter siden):

    Er det hun eller dere som ønsker at hun skal passe barnebarna? 

    Hun først og fremst. Vi "vil ikke" fordi vi vet at hun kommer til å drikke, men samtidig ønsker vi jo at barnebarna skal ha kontakt med bestemor. De snakker om henne og er gamle nok til å vite at bestemor finnes. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...