Jump to content

Raggen

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg hentet akkurat bundlen min på butikken og den er trygt hjemmme, men ikke uten masse drama. Jeg var helt sikker på at den var borte. Det startet med Helthjem som hadde nettsidene nede i hele natt, men på morgenen fikk jeg beskjed om at varen var på vei til utleveringsstedet 03.03 på natten. Så hørte jeg ikke noe mer, men siden de leverer på natta skjønte jeg jo at den var levert. Klokken 15 ringte jeg Helt hjem, og de sa den var ankommet men ikke skannet, og at det nok skjedde i morgen. Det svaret levde jeg ikke med, så dro ned dit. De sjekka skapet i butikken, men ingen pakke der. Da var jeg rimelig deppa, så ringte Helt hjem igjen, som sto på at den var levert, så tilbake til sjappa og spurte om de kunne sjekke leveringskassa utenfor. De måtte vente på sjefen og han kom ikke før senere, så snakka med han på telefon og etter en del om og men sjekka de kassen. Der lå den:-) Stor lykke, særlig når jeg var sikker på at den var tapt i systemet. Helt klart overstressa, men var verdt bryderiet.
 2. Jeg fikk bekreftelse nå på at pakken er sendt med sporingsnummer fra Helt hjem. PK har vel lager bare i Norge, så jeg satser på at jeg har den fredag morgen (bor ikke langt unna Oslo). Men nettsiden til Heøt hjem er nede, så vet ikke:-)
 3. Kjipern, håper det ikke er snakk om mer enn en dag eller to. Men kan de ikke sende PS5 separat og resten senere? Jeg får håpe min er ok ettersom jeg tross alt har fått en bekreftelse.
 4. Fikk leveringsbekreftelse for mange timer siden, men ikle hørt noe mer. Sikkert jeg som er altfor stressa, men forrige gang jeg bestille noe fra PK tok det ikke så lang tid før helt hjem var på banen.
 5. Har du fått leveringsbekreftelse? Tror de bare ønsket å pakke sammen så mye som mulig av det de hadde tilgjengelig. Den første bundelen har vel faktisk en verdi over 10 000.
 6. Den jeg bestille var ute en kort stund, 2.november, før sen forsvant igjen. Den inneholdt PS5, ekstra kontroll, ladestasjon, Pulse headset og to valgfrie spill til 9990 NOK. Har fått leveringsbekreftelse idag, venter på info fra Rett hjem eller posten.
 7. Smooth! Håper du får den før den helgen. Komplett regnet jeg som usannsynlig for lenge siden, men har en leveringsbekreftelse på den første bundle’n til PK, så helgen er forhåpentligvis reddet her og.
 8. Jeg tror Platekompaniet har fått et veldig begrenset antall konsoller, og de konsollene de har fått har de sørget for å knytte til mest mulig ekstrautstyr i de to bundles de har hatt ute. Dette er forståelig, da Platekompaniet vel ikke er så store som de en gang var, og de har vel også få fysiske butikker igjen. Jeg ville vært overrasket om de har noe særlig konsoller igjen til imorgen, og har de det blir det nok bundles. Jeg regner med disse nettbutikkene blir oversvømt av spørsmål om konsollen, så ikke helt rart at de går for generiske svar. Men dette at de skulle gi beskjed til de som trykket på "overvåk" tror jeg ikke fungerte, for jeg fikk aldri en slik e-post.
×
×
 • Create New...