Jump to content

Hufseguri

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Igjen, tusen takk, skal ta meg en tur på clas når corona tar en chill pill her jeg bor.
 2. Fantastisk, tusen takk! Hadde jo vært helt utrolig å kunne se film med grei lyd, og også med headsett. Da håper jeg at jeg ikke driter meg ut og kjøper noe som ikke funker 😆
 3. Tusen takk! Men siden jeg har en (billig) lydplanke så kunne jeg ha brukt den? Evt kan du linken til en god blåtann-sender? Må trekke ledning under/over en dør, hadde vært fint om det kunne unngås.
 4. Hei! Jeg leter etter bursdagsgave til kjæresten min, og innså at vi ALDRI kan ha TV'n på ok volum da vi har en liten en som ligger nært stua. Så jeg tenkte å kjøpe noen høyttalere som vi kan ha nærmere der vi sitter (sofaen), men jeg er helt noob på dette og vet ikke helt hva jeg burde gå for? Har en 6 år gammel Samsung TV som henger på veggen (ikke Bluetooth, men har gamle Apple tv og Chromecast). Vurderer disse https://www.hifiklubben.no/argon-audio-alto5-mk2-kompakt-hoeyttaler/argalto5mk2bk/ men så tenker jeg at jeg har NULL peiling på om de er kompatible eller om jeg trenger ytterligere utstyr? Jeg må vel ha laaaang ledning? Noen som kan hjelpe en som har null peiling?
 5. Takk for svar, jeg bestemte meg for å bytte til automat dersom jeg skulle stryke igjen. HELDIGVIS fikk jeg en utrolig hyggelig sensor som skravla gjennom hele turen (selv om vi avtalte LITT prat). Hadde terpet mye på økonomisk kjøring og selv om jeg ble kjempestressa da jeg bomgiret en gang så var sensor strålende fornøyd. I retrospekt skulle jeg jo ønske jeg hadde vært mer "til stede" og kost meg, da han var en veldig interessant mann med mange av de samme interessene som meg. Det ble altså førerkort på meg også, på 3.forsøk. Begynte å grine foran sensor, jeg var så sjokkert og overrasket.
 6. Jeg er ny i tråden, men skal kjøre opp for 3.gang denne uken og jeg er så demotivert. Sist sa sensor at det var "nesten perfekt" og jeg strøk på uøkonomisk kjøring (brukte 1.gir unødvendig mye), og selv om jeg nå har jobbet mye med dette så har jeg ikke trua i det hele tatt. Gruer meg til å drite meg ut igjen og høre "det er dessverre ikke bestått denne gangen heller". Jeg er over 30 år og har øvelseskjørt i årevis, så det at sensor sier "du trenger mengdetrening" blør i ørene mine, for jeg er den som kjører overalt i familien men jeg er tydeligvis ubrukelig på kjøring likevel. Synes det er så sykt flaut, og det å kjøre opp nesten gang føles ut som frivillig tortur da jeg er overbevist om at det går til hel***. Vet ikke helt hva jeg vil med innlegget, men var godt å få det ut da jeg ikke snakker med noen om neste oppkjøring.
×
×
 • Create New...