Gå til innhold

OyvindLille

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OyvindLille

  1. Jess... 17:51 kom endelig Xboxen til Norge/Oslo i alle fall. Nå skal den bare flytte seg til Stokke og ligge der en dag før de sender den videre til postkontoret i Porsgrunn. 21 timer tok det fra den ble "sendt" til den ble mottatt på terminal. ETA 13. november.

    Vedlagte er en liten samtale jeg hadde med en hyggelig jente (ikke ironi) på Elkjøp. Synes det bare var herlig naivt sagt 😛 Ingen sin feil, den er bare på vei :D

    Skjermbilde 2020-11-11 kl. 17.53.11.png

  2. Fikk varsel om at posten har fått mottatt informasjon om sendingen kl 20:48 i går kveld. Fortsatt ikke blitt oppdatert. Jeg fikk bekreftet bestilling 09:01 22/09 og betalte for prioritert postpakke.

    Kundeservice har til tider vært frekke samt gitt ulike svar. Rett og slett løyet om at varen var sendt. Noen fikk faktisk beskjed om at pakken allerede var på postkontoret, men at de ikke kunne gi ut sporingsnummer før 10/11.

    • Liker 1
  3. Mase på kundeservice igjen da. Sikker på at jeg blir straffet fordi jeg maser 😂  Skal sies jeg stort sett er hyggelig i tonen og bruker smilefjes ;) 

    -----

    Og der fikk jeg også bekreftelse!
    Så da viser det seg at kundeservice igjen har løyet om hvor i prosessen ordren befant seg i. Merkelig at den kunne være sendt kl 15 når jeg får e-post om at den sendes fra lageret straks.

  4. luly skrev (3 minutter siden):

    Jeg regner jo med Elkjøp har et helt vanlig lagersystem der dem registerer sending på pc på lageret og får ut en etikett. Dette er jo direkte linka mot posten eller dem som leverer og det går automatisk ut en melding til mottaker. 

    Hvis lageret er i et annet land går det automatisk ut melding til posten Norge, såfremt firmaet som plukker opp leveransen i det landet har samarbeid med Posten. 

    Det har vel de aller fleste, tilogmed landupå andre siden av kloden som Japan og Australia. 

    Sier ikke at det er sånn hos Elkjøp, men er jo sånn i de fleste nettbutikker som er store. 

    Jo, jeg ville jo tro det, men har opplevd fra andre kjeder med lager i Sverige at det kan ta litt tid før du får sporingsnummer for Posten Norge.

  5. Elkjøp sin kundeservice har en laaaang vei å gå. Anbefaler alle å laste ned chat-tråden (json-fil) etter dere har pratet med dem. Da har du det svart på hvitt hva som har blitt sagt.

    Jeg har blitt lovet at den skulle komme på lanseringsdagen til at den ble sendt senest lanseringsdagen. En lite hyggelig person med navn Patrick sa at alt han kunne tilby meg var å kansellere ordren hvis jeg ikke gadd å vente lenger. Det siste nå var at pakken var sendt og at jeg ville motta sporingsnummer snart. 

    Det at de har sagt at den ligger på postkontoret til folk er jo helt utrolig. Hvis noen har loggen fra samtalen, så anbefaler jeg å sende den til [email protected]. Evt til en av lederene som Thomas Brandsnes

    • Liker 1
  6. luly skrev (1 minutt siden):

    Er bare tull det Elkjøp sier tror jeg, at den er sendt.

    Jeg har fortsatt tilgode å ikke få melding eller mail når ting er sendt til meg. 

    Jeg har også profil på posten og postnord og har aldri opplevd at noe plutselig bare dukker opp eller er på vei. 

    Hvis den blir sendt fra lager i Svergie (noe flere av produktene til Elkjøp gjør) så er dette vanlig. 

×
×
  • Opprett ny...