Jump to content

YourBestFriend

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har hørt begge tilfeller. I så fall, det er 1 års studie?
 2. Kjørte via jobb med både firehjuls og tohjuls -trekk i Trondheim som søring. Ble "overrasket" over hvor stort must have 4 hjulstrekk er. Litt heling og snø så sitter man bom fast og spinner med tohjulstrekk og pigg. Kjørte forøvrig tung bil også.
 3. Regn ut 33% av 145 1. Gang med 8 2. Vil påstå det er en lineær graf: y(x) =ax+b 3. Sett inn verdier for x 4. Bruk ligning i punkt 3 Kan være jeg tar feil
 4. De som blir dømt for juks mister studieretten mener jeg. Og bra er det!
 5. Du kan bli en geografilærer på videregående?
 6. Som Mala nevner, tilogmed 4k er det snaut av innhold til. Her i huset strømmer vi innhold. Netflix, HBO, nrk nettTV, youtube. Det er vel en slags nedstrupet 1080 de sender? Ser faktisk man kan få 8k tv til rundt 17k kr. Men hva er vitsen med det. Da må man vel ha riktig stor Tv og gjerne medias avspiller som støtter dette og muligens fysisk media. Nei for meg er fysisk media sin tid forbi, hvertfall når det kommer til film.
 7. Ja, den har alle dingsene til nextgen spilling og er best i test gjevnt over i den prisklassen etter hva jeg har sjekket. Vær obs på at størrelsen 50" eller mindre ikke har samme egenskapene. Bestilt en 65" i dag 👍
 8. Rtx2080 er vel det samme som budsjett 3060? Ser ikke noe rart med at et budsjett ytelses kort ikke vil kjøre spillet på high/ultra
 9. Ser at det er surt at folk som gjerne ikke er interessert i gaming spekulerer i ps5 markedet og tar fra folk - unge og gamle - en mulighet for en ekstra minnerik høytid. Men det er nå slik at det er en rettighet de har. Fritt marked og det er bra.
 10. Noen som har formening om bruktbilmarkedet fremover? Mtp. Kommende id4, enyaq, tmy.
 11. Mener jeg leste en gang at kineserne er veldig glade i stor front og grill på bilene, da det er synonymt med status. Men så husker jeg et innslag i Top Gear hvor Clarkson viste frem bmw x5 kinakopi. Skikkelig stygg front på den bilen, hva i alle dager. Så jeg skjønner ikke hvorfor.
 12. Da har jeg kjørt både kia soul og nissan leaf for første gang. Begge 2015 modell. Har bestemt oss for leaf. Mye bedre inntrykk. Nesten like støysvak som en w211 mb e klasse, sett bortfra motoren. Og bedre plass bak og bagasjerom. Kia soul ble veldig plastikk fantastisk og slapp mye støy igjennom dørene. Dette merket vi godt i tunnelen. Kona fikk varebil vibber. Styring var nok en smule bedre på kia, samt elektriske duppeditter. Men dette er pirking. Spurte Nissan Norge om batterigarantien på bruktimportert. De sa 5år. Men kun fra Europa. Usa leafer har null og niks. Ellers kia soul har nybilgaranti på bruktimportert, gitt bilen er kjøpt fra en offisiell kia forhandler.
 13. Ikke skyt meg, men hvorfor bør man ikke blåse røyk inn i maskinen?
 14. Men dette gjelder kun for ikke brukt importert biler ? Ble mye mas av meg idag, men det å benytte app som betalingsmåte fungerer på fleste ladestasjoner? Har ikke brikke..
×
×
 • Create New...