Gå til innhold

Qurex

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Qurex

  1. cale32 skrev (2 minutter siden):

    Samme her....Bestilte digital kl. 10.03

    Elkjøp kan ta seg den største bolla de finner. X-antall kundebehandlere som har bekreftet at den vil være på plass den 19.11. Nå er det ansvarsfraskrivelse med at "Den blir sendt i morgen, ingen ytterligere informasjon rundt dette". Bestilte 10.01, prioritert levering (Som tydeligvis er et geni-trekk fra Elkjøp) ettersom det tydeligvis bare er en gimmick. Ja, heldig som får en PS5 kontra alle dere Komplett kunder, men det er ingen plaster på såret likevel.. 

    • Liker 1
  2. Underkiller skrev (6 minutter siden):

    Der lo jeg godt:) Selvsagt ordrenummer 😛

    Jeg satt meg på Chat ASAP ROCKY når jeg så du skrev sporingsnummer. Slukøret sitter jeg her med beskjeden fra Elkjøp at de ikke hadde gitt ut sporingsnummer enda, men at det ville bli sendt på sms og/eller mail når det ble opprettet. Trur jeg bare må logge av alt som kan gi falske forhåpninger nå 😅 Dette er ikke sunt!


    Endret: Så ser jeg chaten mellom Djorgen og Elkjøp, så var håpet tent igjen! 😄 Her svinger det fra knust til forhåpningsfull på under 2 sekunder. 

  3. puppiesareugly skrev (41 minutter siden):

    Flere som kontinuerlig oppdaterer Ordrehistorikk på Elkjøp.no nå, eller? I håp om at det plutselig skal stå "sendt"... Kan nok ikke forvente at de sendes før tidligst onsdag uansett - men spennende!

     

    Hilsen mann (31). 

     

    Sponge skrev (34 minutter siden):

    Samme hilsen mann(37)


    Hopper mellom Posten-appen og Ordrehistorikk på Elkjøp.no HELE tiden.. Går jo nesten utover arbeidsgiveren det her, så det må jo være alle sin interesse at vi får noe håndfast snart 😄

  4. Jambimaster skrev (40 minutter siden):

    Angående køsystemet Elkjøp bruker - starter de køen akkurat kl. 10, slik som f.eks. Ticketmaster gjør når de slipper Springsteen-billetter?

    Slik jeg opplevde det den 18.09, så måtte jeg oppdatere siden helt til jeg kom igjennom. Jeg fikk betalt med kort, men veit om et par stykken som kun fikk betalt med Vipps. Så nettsiden var sterkt belastet, noe den helt sikkert vil bli til torsdag. Så er vel egentlig bare å sitte klar 10 min før og ha alt av kort og vipps klart..  

    • Innsiktsfullt 1
  5. moggi92 skrev (10 minutter siden):

    Er det noen som får ps5 på release date ? 

    Forhåndsbestilte hos power og fikk mail fra de hin dagen at forventet leveringsdato: 24.11.2020

     

    Elkjøp hevder at jeg skal ha den, og alt av utstyr jeg kjøpte den 18.09 i henda førstkommende torsdag. Så får håpe det blir en realitet.

  6. Onkel Klo skrev (9 minutter siden):

    Jeg er 39 selv og kan "trøste" med at det ikke blir bedre med årene. Sitter å skuler på pakkesporing rett som det er, selv om jeg får notification om noe skjer. Gir ikke mening, men sånn er det :D

    Ikke sant. Solgte PS4 for ca 1 mnd siden, for å fokusere på skole til PlayStation 5 kom. Føler jeg har sittet mest på Elkjøp Ordrehistorikk og Posten Pakkesporing enn på Byggforsk og Teams...  

     

    Nissenakke skrev (4 minutter siden):

    Er gammel nok til at alle mine konsoller har vært egne kjøp og ikke gaver (men fikk en Amiga 500 i gave da jeg var tenåring, og det var stort!) - så Playstation 3 har kanskje vært den jeg hadde mest forventninger til ved lansering. Hadde akkurat kjøpt inn min første HD LCD-tv og var klar for både Blu-Ray og den kraftigste spillkonsollen noensinne! Nå viste det seg jo i ettertid at 360-en jeg allerede hadde hatt i et års tid fortsatt var best på de fleste multiplatform spill, men overgangen til HD var uansett stort (både på 360 og PS3)!

    Overgangen til PS3 var fantastisk. Hadde sommerjobb året før og fikk et uforventet beløp på 7k av arbeidsgiver i feriepenger. De ble lett benyttet på en splitter ny LG 37" HD. Trur jeg ble lurt til å kjøpe en HDMI gullkabel til rundt 1000 kr av selgeren. Rainbow Six Vegas gjorde seg godt på den skjermen. 
     

    StianBB skrev (3 minutter siden):

    Samme her. 41 år og gleder meg like mye som når PS1, PS2, PS3 og PS4 kom ut. Enkelte ting blir man ikke for gammel for.

     

    Mener jeg leste et sted PS5 kom inn i dag til Norge eller noe...


    Er helt fantastisk å høre! 

  7. Nissenakke skrev (4 minutter siden):

     

    Er nesten 20 år eldre enn deg, og var faktisk litt vonbroten i går når jeg en stund ikke trodde jeg fikk min Xbox Series X i hus på lanseringsdagen... 😄 Og fortsatt litt bitter på at det sannsynligvis ikke blir en PS5 på meg før til neste år en gang... 😤


    Godt vi er sammen om det! Trur ikke jeg har kjent på en slik forventing siden år 2000 når jeg så det lå flate avlange pakker under juletre. Spenningen og håpet om at det var en større pakke blant de andre gavene, som selvfølgelig da måtte ha en PlayStation 2 inni seg, det må har vært en spenning til å ta og føle på. (Det lå heldigvis en PS2 der)

    20 år senere er jeg like spent på om den kommer! (Selv om jeg veit at den kommer til slutt)

    • Liker 1
  8. Var i kontakt med Elkjøp tidligere i dag. 
    Saksbehandler forsøkte å svare så godt hun kunne, men likevel lite konkret. 
    Om Sony kjører samme taktikk som Xbox så får vi den i muligens før helgen, men at vi får den til lansering ser jo litt mørkt ut om Sony gir beskjed en dag før lansering at nå kan dere sende.. 

    Likevel skriver hun at de muligens blir sendt ut litt før. Så her er det egentlig bare å vente til torsdag, frykte dårligst utfall, håpe på det beste! 

    Finner det interessant at jeg nå i en alder av 28 kan bli så påvirket av en lanseringsdato. 

    PS5.jpg

    • Liker 1
  9. Mye snakk om hvilken versjon av ps5 som en burde kjøpe og ikke grunnet kost.

    Er det ingen som driver med gamesharing med f.eks en god kompis? Selv har jeg delt spill med en kompis nå siden PS3. Forstår ikke behovet for disc når dette er en mulighet som Sony tilsynelatende tillater etter som det er en funksjon på ps3/ps4 og at de fører det videre til ps5. 

    Kort forklart til de som ikke har fått det med seg dette, og har derfor betalt fullpris for spill nå i et par generasjoner med konsoller. 

    Konsoll1 - Aktiver psn1 på konsoll2 som primær og psn1 på konsoll1 som sekundær. 

    Konsoll2 - Aktiver psn2 på konsoll1 som primær og psn2 på konsoll 2 som sekundær. 

    To forskjellige psn brukere kan spille samme spill, samtidig, sammen. Samme gjelder rundt playstation+. Kun en av brukerene trenger ps+, så har den andre automatisk ps+ (brukeren får dog ikke gult kryss ved avataren sin, men funksjonene er der) 

    Så om spill koster nå 800 kr, så betaler jeg 400 kr for det da vi deler kosten på 2. Bør riktignok finne deg en med noe lik spillsmak. 

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...