Gå til innhold

Sjalottløk

Medlemmer
  • Innlegg

    807
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

2 470 profilvisninger

Sjalottløk sine prestasjoner

292

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bra du er fornøyd. Vet du hvor lang batteritid det er med 2,4Ghz trådløs tilkobling?
  2. Sugar er ganske ok. Colin Farrell er mer sympatiosk enn det han burde være i første episode. https://www.imdb.com/title/tt16418808/
  3. Fikk sett The Staircase. Synes denne var bra, bedre enn hva scoren tilsier. Dette er en serie om en sann historie der en mann ble siktet og dømt for drap på sin kone. Jeg så denne serien uten å vite noe om hvordan historien er. Serien synes jeg er godt balansert på begge sider av saken. den har godt skuespill og er spennende. Men man får ikke noe svar på slutten, så man blir sittende igjen med et spørsmålstegn. Jeg liker det.
  4. Det er nok forskjellige definisjoner av denne skalaen og hva verdien på terningkastene faktisk betyr. Men når vi snakker terningkast 1, så blir det vanskelig å tenke seg noe annet enn bånn i bøtta. Om det gir deg et svar, vet jeg ikke. Jeg kan godt være med på ideen din om at en 1er kan inneholde noen gode ting. I dette tilfellet, mener jeg derimot at en 1er ikke er riktig.
  5. Nå skal jeg være helt ærlig her og si at jeg ikke har lest anmeldelsen. Da burde jeg egentlig holde kjeft. Men siden det er terningkast 1, så er det lite rom for tolkning. Hadde det vært en toer, så hadde det vært litt annerledes. Jeg så bare første episoden. Jeg fikk inntrykk av at dette er en ganske enkel og lett-sett serie i seg selv som ikke krever dype karakterer eller andre typiske ting man kanskje forventer. Dette i seg selv synes jeg ikke skal dra ned et terningkast. Man skal jo ta en serie for det den er. Todo list: lese anmeldelsen.
  6. Jeg kan vel egentlig ikke tenke meg en serie som fortjener terningkast 1, men nå unngår jeg det meste av driit også. For et spill derimot, så tenker jeg det er lettere å finne noe som fortjener en ener. Jeg er enig med Sjørøver om at hvis det er noen kvaliteter, eller ting som gjør en serie litt seerverdig, så burde terningkast 1 være utelukket.
  7. Filmpolitiet med ternigkast 1.. https://p3.no/filmpolitiet/2024/03/the-regime/ Nå skal ikke jeg forsvare denne serien, men terningkast 1 synes jeg er veldig strengt.. Jeg så noen kvaliteter i episode 1
  8. Ja. Jeg kan fint like en film som ligger på 7,1 f.eks., men en serie med denne scoren vil nok ikke falle i smak. Litt synd å lese at MoA ikke lever opp til forventningene, men skal gi den en sjans.
  9. Takk for tilbakemelding. Tror det nok blir en slik en. Interessant å se hvordan Komplett og NoN har økt prisene på sine Asus Dual 4070 Super. Tenkte å være litt smart å se hvor mye NoN ville legge ut min retur til. Men har ikke sett snurten av den på outlet. Ikke det at jeg har fulgt med så veldig mye.
  10. Ser fram til Masters of The Air selv. Nå er jeg klar over at rating på IMDb ikke skal tas veldig seriøst, men 7,9 synes jeg er litt lavt. Så den første episoden av The Regime. Synes denne var litt morsom. Liker premisset her.
  11. Hvordan er kortet? Coilwhine? Vurderer en slik selv. Ser det er på lager igjen nå.
  12. Noen som har testa ut Disney+ med reklame? Ser det er en nytt abonnement. De har et tilbud til 19 Kroner måneden i de 3 første månedene.
  13. Ja. Den gikk litt over hodet mitt, men det var nok meningen også?
  14. Fikk endelig sett Fargo sesong 5 i sin helhet. Må si denne var bra. Karakteren Munch må vel sies og være den man gleder seg mest til å se, men jeg synes Tillman var også veldig bra, selvom han var litt mer normal, hvis det er lov å bruke benevnelsen normal om en slik type. Synes den er nesten der oppe sammen med sesong 1 og 2.
×
×
  • Opprett ny...