Gå til innhold

Jørgen Sørheim

Medlemmer
  • Innlegg

    20 037
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av Jørgen Sørheim

  1. Ett ganske stort hint om at stedet ikke er bra, er at sjefen sier ja til å ta inn en lærling mens han er på ferie.

     

    Lærlingen er sjefens ansvar, ikke suchef.

     

    Og mangel på grillskrubb er mangel på renhold. En telefon til Mattilsynet og stedet er stengt.

     

    Og du kan jo slipe knivene selv.

     

    Jobben fikk jeg i slutten av Mars, men dog av en annen kjøkkensjef. Han byttet arbeidsplass kort tid etterpå, for øvrig. Souchefen var ikke involvert.

     

    Vi har grillskrubb, men dog bare én. Problemet er at det stort sett bare er jeg som tar meg bryet med å lokalisere den og bruke et par minutter på å hakke bort det steinharde askelaget.

     

    Hadde det ikkje vore for at plassen tenar pengar, hadde det vel vore ein kandidat til Gordon Ramsey's Kitchen Nightmares :p

     

    He he, så ille er det ikke. I de snart to månedene jeg har vært der, ser det ut som om de har tjent temmelig bra, men jeg tror mye har med turister og plasseringen nær bryggen. For det utrente øyet må jo en fiskerestaurant nær det lokale fiskeutsalget være en himmelsk kombinasjon.

     

    Det er nok vanskelig for en ny person å plutselig lage nye ordninger osv. Men vist man virkelig vil forandre noe til det bedre så må man gjøre det selv, og sette en ny standard. Dårlig hygiene og rot er dessverre alt for vanlig på et kjøkken. Nettopp derfor spiser jeg ikke hvor som helst :ermm:

     

    Det er akkurat det. Jeg syns liksom det blir litt vel cocky av meg, som lærling, å forklare hvor skapet skal stå. Men, på den andre siden, jeg har lite lyst til å jobbe i 40 måneder til på et kjøkken med så mange irritasjonsmomenter.

  2. Det går relativt greit med fruen, men de har fremdeles ikke funnet ut av hva som feiler henne. Legen mistenkte noe muffens med galleblæren eller bukspyttkjertelen, men etter å ha ventet på ultralyd i 2.5 dager på Haukeland ble hun sendt hjem med smertestillende. Selvfølgelig etter å ha delt rom med en ny, underlig person, en eldre dame som hadde tatt blindtarmen og okket og ojet seg gjennom både dagene og nettene.

     

    Forhåpentligvis blir hun innkalt på nytt om et par dager.

  3. Må bare få si at jeg synes bloggen din er knall å lese. Liker skrivestilen din! Herlig med ny leilighet, da. Og kokk er jo absolutt noe å satse på. Ser ut til at du ordner deg ganske greit framover.

     

    Har også endel gamle spill jeg trenger å grave fram. Spill jeg aldri ble helt opphengt i, eller spill jeg aldri fikk til/tid å spille ferdig.

     

    Har også planlagt et par innkjøp til 360'en, men klarer ikke bestemme meg for hva. Ønsker meg Bioshock, Halo3, Fifa 08 (for kompisgaming), CoD 4, og sikkert flere jeg ikke kommer på. Men om jeg har råd? Aldri i verden. Valgets kvaler.

     

    Takk, takk. Av de spillene du nevner, ville jeg gått for Bioshock, men så prioriterer jeg singleplayer-delen over alt annet. Mass Effect er jo også et selvskrevent kjøp.

     

    Du har en skrivestil som gjer bloggane dine interessante og underhaldande. Eg ser fram til neste oppdateringa du legg ut! :) Lykke til med ny bustad og i den nye jobben som kokk!

     

    Takk & bukk. Får håpe det blir litt mer spennende ting som kan bloggføres, ikke bare "skrelte poteter for femte dag på rad". :)

     

    Helt enig med deg. Du skriver innmari tidig og vi får et skikkelig godt inntrykk av din hverdag. Prøver å holde tritt med bloggen din, får meg alltid til å smile litt. Du får ha lykke til med jobben som kokk. Man er jo aldri for ung til å prøve noe nytt. Lykke til fra meg å :)

     

    Takk, takk. :)

     

    Iik, slutte som piercer. :(

    Men jeg forstår deg, det må være kjipt å måtte pierce de samme tre om igjen og om igjen. Når er det snakk om at du slutter? Og ellers, lykke til med kokkeleringen, tror du kommer til å trives med det. :)

     

    Håper det, selv om jeg har fått inntrykk av at det er stressende som fy. Men, litt må man da tåle. :)

     

    Vet ikke helt når jeg slutter. Det kommer litt an på hva jeg ender opp med å gjøre. Får jeg jobb som ufaglært kokk kan det være en måned eller to, er det snakk om 4 dager jobb og 1 dag skole, må jeg vente til høsten '08. Holder en knapp på førstnevnte, grunnlønn i fem år virker bedre enn lærlinglønn i fire. Det er jo også litt avhengig av hvorvidt Tomas finner en som kan erstatte mitt smørblide vesen i skranken. :)

     

    Fikk bare fem Paralgin Forte, jeg. ):

     

    Hm, jeg tror jeg hadde vært veldig grinete med bare fem første gangen. Kanskje jeg bare var uheldig den gangen, og at siste gangen var slik det skulle være, smertemessig.

  4. Nei, absolutt ikke. Det er synd, for det er et pent strøk, spesielt om man rusler langs Prof. Hansteens gate og nærmer seg fotballbanen. Liker den sydlandske stilen på byggene der, og man har også små miniparker mellom bygningene enkelte steder. Dessverre ødelegger det faktum at det er flust med kommunale boliger her, og nærheten til Nygårdsparken merker du etter et par dager.

     

    Men, to måneder til, så har jeg adresse på fiine Kalfaret. :)

  5. Ikke noe mer enn hva jeg kunne google frem med "travelmate 8000". Karakterene ser ut til å ligge rundt 8, så tydeligvis ikke det dårligste kjøpet.

     

    Men, selvfølgelig var jeg så heldig at jeg fikk en selger av den late sorten. Porto + 500kr ble overført samme dag som jeg kjøpte den, pengene ble mottatt forrige lørdag, og pakken skulle visstnok bli sendt samme dag. Etter purringer hver jævla dag etter mandag, fikk jeg et sporingsnummer i går (onsdag) som foreløpig ikke funker.

     

    Forrige gang jeg kjøpte noe PC-relatert på finn/qxl, var det en pakke med hovedkort, prosessor, minne og strømforsyning. Etter en uke med purring og forsikringer om at pakken skulle sendes, sluttet vedkommende å ta mobilen, og jeg måtte ringe hjem til foreldrene. Da ble pakken sendt samme dag.

     

    Urk.

  6. rips: Ja, vi har den type foreldre innom også. Vi har en liten modellbil som visittkortholder, av den litt skjøre typen som ikke tåler allverden.. den ble plukket opp av et eller annet kryp, visittkortene veltet på gulvet, og den ble brummet og kjørt flittig med. Og foreldrene, de tittet litt på, og fortsatte å titte på bilder.

     

    I gamle dager mumlemumle.

     

    Bruun: Lister kommer, don't you worry. Det er nok å ta av, for å si det sånn.

  7. Dette innlegget ga meg grusomme flashbacks til tiden jeg faktisk handlet på Rimi i Marken... Plassering av kaffemaskin rett foran mikrobølgeovnen er så fascinerende latterlig, spesielt siden det ikke virker som noen som skal ha kaffe der har hjernekapasitet til å finne ut hvordan automaten virker.... Jeg liker smårips, bare ikke foran meg i køen..

     

    Nei, fyren som fikset layouten i den butikken får ikke noen medalje av meg. Spilleautomatene er heller ikke særlig kløktig plassert. Når de vanlige vietnameserne/gatemusikantene/fjortisene står foran dem, bør man ha en hoftebredde på 10-15cm om man skal komme seg forbi. Eller evt. dytte spilletrynene vekk, men det resulterer vanligvis i sure ansikter.

     

    Akk.

×
×
  • Opprett ny...