Gå til innhold

Andaras

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andaras

  1. Baconost skrev (20 minutter siden):

    Jeg kjøpte AC: Valhalla til PS4 på disc, for det er jo en gratis oppgradering til PS5-versjonen. Ser det har vært noen artikler om at det ikke er nødvendigvis PS5-versjonen som lastes ned på PS5. Klarer ikke helt å finne den riktig PS5-versjonen i PS Store eller, står bare "AC Valhalla PS4 & PS5" Bare å anta at riktig versjon (PS5) lastes ned og installeres tro? 🤷‍♂️ Ser at de andre spillene i Library har "PS4"-tag, så kanskje dette er infoen man skal se etter...

    Fant det ut med engang. Gå til nedlasting (eller nå hva det het). Gå til AC Valhalla, trykk deretter på de tre dottene på siden. Velg ps5 versjon.

  2. Candey skrev (Akkurat nå):

    De som jobbet der gikk gjennom leveringene fra posten, selvom de ikke hadde blitt skannet. Liten butikk, tror ikke pakken min var en av de. Nå kan det jo selvsagt hende at posten leverer fortløpende gjennom dagen. 

    Hmmm.. skjønner. Satser på du får den ikveld. Har selv opplevd å få beskjed 17-18 tiden om å hente en pakke i butikken. Så er alltid en sjanse 

    • Liker 1
  3. Candey skrev (3 minutter siden):

    Samme status hos meg også. Sist oppdatering var kl 04.30 at sendingen er ankommet og videresendt fra terminal, med estimert leveringstid i dag, 19.11. Jeg var innom nærmeste butikk som skal ta i mot pakken, og min levering hadde ikke blitt levert der, selv om posten allerede hadde levert en del pakker der i dag. Begynner å tvile på om den kommer i dag allikevel. 

    Tjja... folka i butikken (om det er i post i butikk) må skanne pakken først før du eventuelt for melding om det. Så du kan fortsatt få den senere ikveld.

  4. Hans79 skrev (22 minutter siden):

    Nei nei ikke idag. Bestilte 22 april. Fikk melding en gang i september. Lurte bare om andre fra komplett får på lanseringsdag,

    Syns det var rart at de fikk inn i desember.

    Ahh, skjønner! Altså, jeg veit ikke. Står hittils november, men man vet aldri med komplett nå for tiden:P

  5. Hans79 skrev (4 minutter siden):

    Har fått mail fra komplett, at jeg får en ps5 i år. Men ikke før 12 desember. Er det noen andre som får fra komplett på lanseringsdagen?

    Vent nå. Du fikk mail fra komplett idag? Har ikke fått noe mail hittils i det siste. Står enda: "på lager 17. november" 

    Når bestilte du i april? (klokkeslett)

  6. NyMedlem skrev (33 minutter siden):

    Har du fått mail om dette eller sjekker du daglig? Min står bare på 17nov.

    Var mer tilfeldig at jeg så det endret seg. For par dager siden ble datoen flyttet til 12. desember, og nå idag ble den flyttet tilbake til november. Handler litt på komplett, så da sjekker jeg som reglen ordren de gangene jeg er der.

×
×
  • Opprett ny...