Gå til innhold

l4kris

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

l4kris sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Eg finner ikkje heilt ut av dette med ChatGPT eg. Spurte etter dette: Write python code that print prime triplets a,b,c that is a+b+c =100. Don't print duplicates a=b=c Og den ga riktig svar: Prime triplet: (2, 19, 79) Prime triplet: (2, 31, 67) Prime triplet: (2, 37, 61) Men da eg utvida spørsmålet til quadrupler og a,b,c,d printa den koden ut med redundans. Det var litt merkelig,og eg lurer jo litt på om det finnes nokon standard prosedyre for f.ex. flervariabel-oppgaver på ChatGPT. (?)
  2. Takk for tips😊 Python kunne eg jo forsåvidt ha begynt å lært meg, ja. Får setta meg ned litt med IDEen etterkvart eg da!
  3. Hei Har prøvd ut ChatGPT og ville bruke det til å få skrive Python-kode med utskrift av ein tall-tabell, basert på å reversere siffera og ein konstant. Etter nokon forsøk fikk eg lagd rett tabell ( i Python IDE), men opplevde deretter at ChatGPT vidareutvikla og lagde og raffinerte det eg spurte etter, og eg klarte derfor ikkje å produsere samme resultat fleire ganger. Spørsmålet mitt er om det går an å omgå dette problemet med å betale for tjenesten? Nokon som har lignende erfaringer?
  4. Det eg gjorde -etter å ha skifta vår tennplugg- var rett og slett å ikkje skru lokket til luftfilteret heilt igjen! (Dette høyres ut som er tett, og kan skiftast/klippes til av annar filtermateriale.) Og da starta plenklipparen med ein gang. Dette lokket kan stå delvis åpent under heile klippen, gikk fint i mange år!
  5. l4kris

    Lurer på en ting

    Brevvekta min måler ein 1000lapp til å bli 1.06 g, og 500lapp til 1.04 g Den har nøyaktighet på til 0.01 g, så dette blir jo ca vil eg anta. Nøyaktigheta er vel kanskje større om eg hadde målt ein større mengde med lapper?
  6. Håper det snart blir mulig å påvise schizofreni. Er blitt diagnostisert sjøl med schizofreni, enkel schizofreni sådan, og er faen ikkje så sikker på at dei har rett, egentlig.. Det eldre begrepet "ungdommelig sløvsinn" kler forsåvidt meg godt, men ellers så synes eg ikkje det er så merkelig det eg gjer/seier. Av ekstraordinære situasjoner som har oppstått , har dei hatt tilknytning til min/andres rus. Så eg sitter her med ein forsåvidt sjelden diagnose det ikkje står så voldsomt mykje om på internett, føler meg frisk, og greier ikkje heilt å akseptere verken diagnose eller tvangsmedisinering. Så, håper schizofreni snart går an å påvise, og det aller beste ville jo vore ein test som kunne påvise diagnosen med minst mulig feilmargin, for det er litt vanskelig å vingla mellom har/har ikkje shizofreni.. Ellers er å ha sjukdommer noko drit Lars Harald Øvstetun
  7. Fins det globale organisasjoner som har som mål å redusere antall våpen i verda? Er ikkje slikt ein sak for FN?
  8. Javel. Takk for svar! Edit: Tenkte litt over spørsmålet eg stilte her forleden og resonnerte litt over likninga (x+ein konstant), og såg da at den likninga ville jo gi uendelig med løsninger, den og! Uendelig er eit merkelig begrep, tror eg må google det litt!
  9. Sidan det finnes formlar for nokon talseriar tenker eg. Kanskje eg feilvurderar kor mange talseriar som finnes.? Og da blir jo spørsmålet: kor mange nøyaktige formlar for talseriar finnes?
  10. Hei. Kan noen forklare meg kvifor det er mange serier med heiltall som det ikkje finnes nokon nøyaktig formel til?
×
×
  • Opprett ny...