Gå til innhold

Powertrainer

Medlemmer
  • Innlegg

    1 807
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Powertrainer

  1. Har man vært slurvete ved første gjennomgang å det kommer nye bevis så fordrer det jo til en ny vurdering, det er jo studenter som har blitt felt for så lite som 5% tekstlikhet, Kjerkhol hadde vel rundt 20%.
  2. Hvis hun teoretisk sett har overlatt besvarelsen til sin medstudent og dermed ikke visste om jukset så gjør bare det saken enda mer alvorlig.
  3. Man kan godt si at rektoren hadde "uflaks" som valgte å skrive masteroppgaven med en kommende statsråd men rett skal være rett og da må man ta konsekvensene av det uansett om årsaken er uvørenhet eller at det er gjort med overlegg. Jeg er derimot ikke enig i at Kjerkhol snakker sant eller trodde hun gjorde det, at hun har gitt mye av ansvaret angående besvarelsen til sin medstudent er ingen unnskyldning, dette skal man ha stålkontroll på. Hun skulle ha lagt seg paddeflat og vært ekstremt ydmyk i forhold til dette, og hadde hun vært sitt ansvar bevisst så hadde hun gjort nettopp det.
  4. Med tanke på den lave plasseringen så vil det nok være duket for jordfeil når vinteren og snøen kommer, det mest praktiske ville vært å bolte fast master i veggen og montert asymmetriske led-kastere.
  5. Manglende selvinnsikt med andre ord, er vi enige om det?
  6. Enda en indikasjon at hun er temmelig høy på seg selv,og i den situasjonen blir det ekstra absurd.
  7. Jeg synes likevel det var klønete formulert og kunne bli oppfattet som kjepphøyt, man forventer mer av en avtroppende statsråd som virkelig burde vært ydmyk og legge seg paddeflat, noe hun ikke gjorde,men hun var derimot mer opptatt av å kritisere pressen. Hun påstår jo også at hun ikke ble trodd, det er å vri å vrenge på det, saken er jo at hun jukset og ikke at hun ikke ble trodd.
  8. Nei det er ikke spesiellt men derimot svært menneskelig.
  9. Man er fortsatt et vanlig menneske, man skal være ganske kjepphøy som statsråd hvis man påstår noe annet, men at de derimot er mer vant til å få kritikk og stå i stormen det er klart.
  10. Jo jeg ser den men synes det var vel drøyt i den settingen å heve seg selv såpass høyt.
  11. Er du ikke et vanlig menneske når du er statsråd??
  12. Hva synes dere om at Kjerkhol kalte sin studentkollega for "et helt vanlig menneske"? Hva ser hun på seg selv som da montro!????
  13. 1. Nei, spørsmålet er ikke om man skal spise fruktsukker men når man skal spise det. 2. Regelmessige måltider med forholdsvis mye fiber, f.eks havregryn til frokost. 3. https://www.bama.no/ravarer/notter/cashewnotter/ Vil si det er sunt ja. 4. Ja, sukkerfri saft tilsatt bær/frukt. 5. Ja, f.eks gulerøtter eller kålrabi.
  14. Jeg tror man må følge et serviceintervall for at bilens fulle garanti skal gjelde.
  15. Du kan begynne med å få lår,legger,korsrygg,mage og biceps inn i programmet ditt.
  16. Kjenner til et tilfelle med en passat for noen år tilbake der reima rappet over noen hakk, bilen ble først tungstartet helt til den ikke ville starte mer. Den som overtok bilen sjangset på å bare bytte reim,pumpe og muligens strammer, bilen ble i orden. Men er jo et sjangsespill når muligheten for et motorhavari er tilstede. Vil tro at verkstedet antok det da de inspiserte reima, man skal uansett ikke stole blindt på hva et bilverksted sier.
  17. Ja det er fabelaktige biler og en drøm å kjøre, men ble for dyrt for oss også å kjøpe "ny" så når vi skrotet vår så ble det invistert i en outlander phev, som også er en grei familiebil, ikke enorm bagasjeromsplass men greit nok. Ble meget positivt overrasket over plassen i baksetene som var meget romslig.
  18. https://m.imdb.com/title/tt2277106/ Skremmende og interessant dokumentar.
  19. Da hadde det blitt mange avviksmeldinger😄
  20. Det var gode dekk du har bilde av, kommer jo ann på hvor hysterisk man bestemmer seg for å være, personlig har jeg kommet til å kjørt de ned til slitasjemerkene før jeg hadde byttet de ut. Er jo viktig som de andre har nevnt her at man er bevisst på hva man kjører med, man sikter ikke på vanndammene med slicks for å sette det på spissen.
  21. Vi hadde en 2005 mod xc90 til den nette sum av 34 tusen kr, hadde den i nesten 4år før vi skrotet den.
  22. Jeg er ikke bortskjemt når det gjelder teknologi, får jeg ryggekamera og cruisekontroll så er jeg mer en nok fornøyd😄
  23. Kan være et motorvern(bimetall) som legger ut sporadisk pga mekanisk treghet, feil på motor eller lagerhavari.
  24. Ja det er godt mulig jeg er litt gammeldags😄, men du har et poeng at det er strengt tatt unødvendig å etterligne en fossilbil med tanke på det, det har ihvertfall ingen praktisk betydning.
×
×
  • Opprett ny...