Gå til innhold

Millennium-Blå

Medlemmer
  • Innlegg

    571
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Millennium-Blå

  1. Moxnes er en kommunist. Ikke hør på ham. Han prøver å hjernevaske dere.
  2. Banner SM for å gratulere.TheDarkSycamore.
  3. Det kan hende det er noe feil med strømnettet. Det kan også hende at du har noen summende insekter som har overvintret i veggene dine.
  4. Tenk på navnet "nasjonal samling". Dette er et autoritært parti som vil isolere Frankrike fra resten av verden samt melde Frankrike ut av NATO (som er dårlig nytt for oss i Norge). Vi trenger ikke at høyreekstremister får makt og det er bra at Macron vinner. Vi må ha stabilitet i Europa.
  5. Denne leken går ut på å lage et ord av bokstaver. Regler: Vi starter med en bokstav. Nestemann skriver inn en bokstav h*n vil legge til. Du må også skrive inn ordet som ble til etter at den brukeren over deg har lagt inn en bokstav. Her må jeg legge inn eksempler, siden det er lettere å forstå: 1. person: B 2. person: B l 3. person: bl å 4.person: Blå Blåb Og sånn fortsetter leken. Du skal forholde det til det samme ordet, og du kan ikke lage nye ord. Du skal ikke lage en setning, men ord. Du skal bare bruke bokstaver, ingen bindestreker, punktum, mellomrom eller andre spesialtegn. Så blir det spennende å se hvor langt ordet vårt blir. Jeg kan starte, så vi får leken i gang.
  6. Jeg tenkte, siden det allerede finnes en tråd med triste setninger, kan vi skrive setninger med hyggelige og gledesbringende historier! Regler: Reglene er de samme som i "skriv en trist historie kun bestående av 3 ord". Du skal skrive en lykkelig historie av 3 ord, for eksempel: "Livet er flott". Ikke lov å dobbelposte. Du kan ikke skrive flere setninger i samme post. Bare skriv en lykkelig historie, og så kan noen andre overta. Så kan du skrive en ny setning, og slik fortsetter det, helt til tråden dør ut. Jeg starter: Jeg elsker livet.
  7. Her er stedet der du kan legge inn morsomme vitser, eller noe annet morsomt. Morsomme opplevelser, hva som helst! Du kan skrive hva som helst, bare det er morsomt!
×
×
  • Opprett ny...