Gå til innhold

saywhat

Medlemmer
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av saywhat

  1. Hadde Rise of the Ronin fått full score over hele linja bortsett fra gamer.no's 6/10, så hadde jeg tatt den. Ellers god påske!
  2. Skrev ikke du "Garantert kjøp" i kommentarfeltet på Rise of the Ronin-anmeldelsen? Kanskje ikke så garantert likevel...
  3. At et spill fra et Microsoft-eid studio dukker opp på Playstation vil nok skje samtidig som den første snøballkrigen i helvete. Både Minecraft Dungeons og Legends kom på Playstation... Sier ikke situasjonen her er den samme, men spill fra et Microsoft-eid studio har funnet veien til PS før. Synes det er rart at Microsoft ikke har annonsert at det er eksklusivt ennå. Til vi hører noe mer vil jeg si at spillet befinner seg i en slags "Schrödingers ekslusitivitet".
  4. Hei. Kan man bruke mod på pc spill når man spiller via game pass? Ja, de fleste mods skal fungere. Det er mulig det er enkelte mods som ikke gjør det. Script Extender f.eks. og følgelig alle mods som avhenger av denne. Selv om jeg har lest at enkelte har hevdet å ha fått den til å fungere på GP-versjonen.
  5. Hvis du er opptatt av å eie de digitale spillene dine i større grad enn det Steam gjør vil anbefale deg å sjekke ut gog.com. De er ganske mye løsere på DRM enn Valve/Epic. Her kan du (i hvert fall på utvalgte spill) laste ned en separat/dedikert installer slik at man kan installere spillene sine frakoblet. Da kan du lage en stor database med installers som du kan ha klar nå internett forsvinner (eller dommerdag kommer 😛 )
  6. Hvis det er hele modellen du ikke liker, hvorfor ikke åpne med "Jeg mener GP er ødeleggende for spillmediumet" istedenfor for si at folk som bruker det "kaster bort pengene"?. Hvis man bare spiller to, tre spill i flere tusen timer hver sier det seg selv at man ikke sparer penger på GP. Men hvis det kommer ut et spill der du har lyst til å spille, kaster du ikke PERSONLIG vekk penger der og da selv om du mener det er skadelig for industrien. Hvis du er så opptatt av fysisk medium (full forståelse for det), så tror jeg ikke spill lenger er noe for deg. Av den enkle grunn som jeg forklarte i min forrige post. Det har ingenting med kompabilitet å gjøre, men at fysiske disker i mindre og mindre grad inneholder selve spillet. Spill som Alan Wake 2 blir heller ikke utgitt fysisk, noe jeg tror vi vil se mer og mer av fremover (dessverre). På PC er det vel nesten umulig å eie spill fysisk lenger? Får vel bare en link på disken til Steam e.l. hvor man låser spillet. Edit: for å svare kort på det opprinnelige spørsmålet ditt slik det er formulert: Nei, det er ikke mange som kaster bort penger på Game Pass. Fordi de som mener det er bortkastet penger ikke benytter seg av GP.
  7. Og på gamepass kan du vel kun spille de spillene DE velger du skal få spille og i det gitte tidsrommet de "gidder" å ha de tilgjengelig. Så i mine øyne så er det å kaste bort penger på et dårlig produkt. Hvis man har lyst til å spille noen av disse spillene nå, og vet man er ferdig med spillet innen relativt kort tid og aldri vil røre spillet igjen i ettertid - hvordan er det da bortkasta penger å ha Game Pass en måned kontra å kjøpe spillet til fullpris? Håper ikke du kjøper spill på Steam heller da, fordi man eier strengt tatt ikke spillet der heller - men mer en lisens til å spille det. Hvis Valve skulle finne på å legge ned Steam (av en eller annen grunn) vil du ikke kunne spille dem. Det samme kan også bli tilfelle med en del konsollspill på disk, ettersom flere og flere av spilldisker ikke inneholder spillet - og man må likevel laste det ned. Godt mulig at spill man kjøper på disk nå ikke er spillbare i fremtiden.
  8. Ble Starfield noen gang offisielt annonsert til Playstation? Da de annonserte det (Og ES6 forøvrig) på E3 i 2018 ble vel ingen plattformer nevnt?
  9. Litt overraskende er det vel når Bethesda sa at begge varienter kan moddes. Aldri spilt et Bethesda spill før, men antar at Script Extender er en form for launcher slik man har for minecraft for å kunne samle aktivere og samle mods under en paraply. Xbox launcherutgaven kan også moddes, bare ikke med Script Extender ettersom det er en egen .exe-fil. Begrenser hva som kan moddes, som det står i artikkelen. I Skyrim er SkyUI, en mod som endrer UIen i spillet til det absolutt bedre, et godt eksempel på en mod som behøver script extender. Spiller selv spillet via Game Pass på PC - men når gode, store mods etter hvert kommer på plass ender jeg nok opp med å kjøpe på det på Steam.
  10. Akkurat den samme opplevelsen jeg hadde med Morrowind for mange år siden. Egentlig føler jeg alle BGS sine spill har vært sånn. Treg start, men det tar seg gradvis opp og plutselig er jeg hooked.
  11. Det var TES4 Oblivion. Første "mikrotransaksjon" jeg var borti i
  12. Eller enda dypere? Spill basert på filmer som er basert på bøker! (som de tre du har nevnt her)
  13. Egentlig veldig atypisk de. Skyrim og Fallout 4 ble begge annonsert under et år før de kom ut (sistnevnte var vel nærmere et halv år før)
  14. Men hvorfor gjør det noe at noen mister interesse for et singleplayer-spill når de er ferdig med hovedinnholdet? Hovedquestene skal visstnok alle foregå i områder de har skreddersydd, slik som tidligere BGS-spill. Når disse er ferdige er det vel naturlig at noen mister interessen. Ønsker du ikke å utforske alle de andre 990 plantene, så la være? Call it a day og vær fornøyd med opplevelsene du har hatt. Om du er såkalt "completionist" så tror jeg Starfield er farlig å begynne på, gitt skalaen. Igjen, så vet vi ikke hvor mye utviklingen av alle disse "procedurally generated" planetene har gått utover de delene som det virker du mest interesserer deg for. Hvis det ikke har gått utover det, hva er da problemet med at de er der? Noen andre finner de nok interessante. Ang. bugs vil det nok absolutt være en god del der - forventer alltid det med BGS. Starfield blir neppe noe unntak. Men de største bugsene jeg har opplevd med tidligere spill har alltid vært knyttet til quest (en NPC som ikke dukker opp, en nøkkel som ikke spawner etc.). De "tomme" genererte planete vil ikke ha quests, så da unngår vi vel slike bugs? Ryktene sier også at Microsoft har gitt dem VELDIG mye mer tid enn det Zenimax opprinnelig ønsket å gi dem - forhåptenligvis har de brukt tiden godt og luket ut en del bugs. Men forvent den "gode, gamle BGS-feelen", er nesten en del av sjarmen synes jeg.
  15. Kan være de planetene/områdene som virkelig er "håndlaget" har mer enn nok innhold til å tilfredstille mine (og for så vidt også dine) behov, og at de resterende "tomme" planetene ikke har tatt for mye ressurser for utviklerene til å påvirke det som er håndlaget? Poenget mitt er at det jeg synes det er litt feil å si "jeg vil heller ha X og Y" om noe man ikke har prøvd ennå.
  16. Jeg vil helst prøve spillet før jeg gir min mening ang. dette. Men det er meg...
  17. Nei, det er ikke anken som er avslått, men FTCs søknad om å forhindre Microsoft i å fullføre oppkjøpet mens ankeprosessen foregår. Nå har altså MS fått et lite vindu med tid hvor de kan fullføre kjøpet. CMA i Storbritannia har som kjent ennå ikke godkjent det, så blir spennende å se om MS fullfører uten deres samtykke eller om de har inngått en avtale med dem
  18. Usikker på jeg er "seriøs" nok, men jeg kommer nok til å spille det via PC Game Pass i første omgang. Tar tid før mods som er verdt bryet kommer på banen. Når de så gjør det, kommer jeg nok til å kjøpe spillet på Steam (forhåpentligvis til noe redusert pris) Nei, mest sannsynlig ikke. Spillfilene er ikke like åpne som de er via andre klienter (som f.eks. Steam). Var nok snakk om at det skulle bli mer åpent, men har vel ikke skjedd så mye på den fronten ennå dessverre.
  19. Har bare prøvd det litt. Følte det var en liten inputlag som gjorde skytespill litt klønete. Du kan eventuelt signe opp for en måned og prøve xcloud på et annet spill og se hvordan det er? Fallout 4 vil kanskje være det nærmeste du kommer. Hvis du ikke føler det fungerer, bør du kanskje investere i en ny konsoll?
  20. Tror du kan velge hvor som helst på planetene og lande der. Ser i hvert fall slik ut fra presentasjonen: (ca. 5:42 ut i videoen)
  21. Ryzen 5600x. Er bare 6 kjerner i den... 😕
  22. John Linneman hos Digital Foundry hadde en kort twitter-tråd hvor han skrev at mest sannsynlig handler det ikke om det grafiske. Håper bare ikke CPUen på PCen min bottlenecker spillet...
  23. Hvis du ønsker deg den beste combaten spill kan gi deg vil jeg ikke tro du liker noen av Bethesda Game Studios sine spill. Combaten har ALDRI vært top notch i noen av spillene til Todd Howard, fra den evige spammingen med sverd i Morrowind til å ikke en gang kunne sikte ned løpet i Fallout 3. Så hva jeg så i denne demoen er aboslutt en kraftig forbedring fra hva de har prestert tidligere. Det er ikke combaten som appelerer meg med BGS sine spill (selv om forbedret combat alltid er et pluss). Det er er heller den utrolige evnen de har til å bare la deg bli omfavnet av verdenen de skaper. Har liten tvil på de klarer å fange meg nok en gang med Starfield. Kommer også til å spille på PC. Tror det blir ganske grenseløst hva moddere kan finne på i denne sandkassen.
  24. Enig. Bethesda skal visstnok ha fått god hjelp til skytemekaniken av ID Software (folka bak Doom og Doom Eternal). Det gjorde de visstnok til Fallout 4 også (og hvis du ser på forskjellen på skytingen mellom Fallout 3 og 4, så er det natt og dag). Her virker det som de har tatt nok et steg. Tror det var lurt å utsette det spillet så lenge som de har gjort. Forstod det ut fra intervju med Phil Spencer at Zenimax hadde til og med planer om å utgi det FØR den opprinnelig datoen som var november i fjor, men at Microsoft gav BGS mer tid etter oppkjøpet var et faktum.
×
×
  • Opprett ny...