Gå til innhold

MistaWu

Medlemmer
  • Innlegg

    1 268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MistaWu

  1. Den letteste måten å sette opp roamin profiles på er vel at du lager en GPO med maskin instillinger som setter profile path til feks. \\server\profiles$\ derretter velger at det skal opprettes personlige profil mapper under det nettverks sharet. Legg GPO'en på den OU'en pcene/serverne ligger.

     

    Det er ikke nødvendig å sette opp folder redirection med mindre du vil ha ting lagret andre steder enn \\server\profiles$\username.domain. Det er en del ting du bør eksludere for å få best ytelse / mindre problemer.

  2. Hei..

     

    Jeg driver og knoter litt med å få et script til å fungere slik jeg vil, meningen med scriptet er å importere outlook registry instillinger ved oppstart av outlook (published app i citrix).

     

    Så lang har jeg laget dette som nesten fungerer:

     

    @echo off

     

    IF EXIST "\\server\flexhome$\%username%\1" goto start
    IF NOT EXIST "\\server\flexhome$\%username%\1" goto import1
    
    :IMPORT1
    regedit /s \\server\flexhome$\%username%\settings\outlook.reg
    mkdir \\server\flexhome$\%username%\1
    sleep 5
    goto start
    
    :START
    start outlook.exe
    exit

     

    Problemet er at noen av outlook instillingene ikke fungerer før outlook har startet èn gang først slik at register verdiene ligger i bruker profilen. Så scriptet må kjøre importen de første 2 gangene brukeren logger på.

     

    Noen som har forslag til hvordan jeg kan løse dette?

  3. Aha, unnskyld, det hadde jeg glemt!

     

    Clear - Coat beskyttelse:

     

    Jo, den er annerledes. Den medfølgende er helt blank, mens denne har en litt glossy effekt, noe som gjør gjenskinnet annerledes. Det blir svakere, men samtidig mer fordelt utover skjermen. Den var enkel å sette på, men jeg var litt unøyaktig i kantene, noe som har gjort at det ligger igjen noen bobler. Fikk ellers vekk alle andre bobler, med den medfølgene "klemmesaken". Må nevne at jeg kjøpte "Full body", og beskyttelsen til fronten var skremmende lett. Det var beskyttelsen bak jeg slet med, altså kantene, på bakenden.

    Resultatet ser ganske bra ut, når skjermen er avskrudd ser jeg noen hint til "appelsinskall" effekten, som er nevnt tidligere her. Når skjermen er på, derimot, funker det ypperlig! Helt klart verdt det, for å unngå riper!

     

    Når man skal bruke telefonen blir ikke sensitiviten noe særlig annerledes. Anbefaler samtidig alle å laste ned "HD-tweak"! Jeg har endret sensitiviten til "High", noe som gjør den enda lettere å bruke. Det som blir annerledes, er når du skal "skli" fingeren din bortover. Den har blitt "sticky". Noen vil si det er verre, andre bedre. Jeg sier: Verdt det!

    Det fungerer, og beskytter mobilen. For min del betyr det alt.

     

    Hvis noen skulle ha andre spørsmål, eller vil vite hvordan jeg installerte den, skriv det her. Gidder ikke skrive det nå, da innlegget hadde blitt mye lenger, og da det strengt tatt ikke er relevant mht. funksjonaliten av produktet.

     

    Hvor får jeg kjøpt clear coat saken? (klarte å herpe den beskyttelses saken som fulgte med tlf).

     

    Er det forresten noen forskjell på å lade med usb til pc / bruke laderen + usb kabel? Tenker på ladetid osv.

     

    Hilsen en fornøyd Windows Mobile noob :p

  4. Hei..

     

    Trenger litt hjelp med å sette opp office for citrix bruk, poenget er at brukerne skal kunne bruke Outlook og andre office applikasjoner. Jeg har prøvd å bruke ORK for office 2003 til å lage en .mst fil som setter opp outlook profiler automatisk.

     

    Dette har jeg ikke fått til å funke, har en annen mulighet til å dytte ut en profil setting fil via logonscript men det blir litt jalla syns jeg.

     

    Noen som har vært borti dette?

×
×
  • Opprett ny...