Jump to content

Skribenten

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VG: Forsvarer til siktede: Samarbeider med politiet https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/forsvarer-til-kongsberg-siktede-samarbeider-med-politiet.tcjWXFxZ-?utm_source=share-btn
 2. Jeg mente hjem skjermen ja. Men takk for svar!
 3. Ok. Takk for svar. Jeg mente at jeg slo det på Innstillinger, under Hjem-skjerm og Dock. Skal se hva jeg finner ut. Synes bare det er rart at det forsvant da jeg oppdaterte ipaden. Jeg har Widgetsmith appen, men kan ikke huske at jeg har lagt inn widget, annet enn google kalender. Nå ser den bare slik ut. Ingen klokke og dato widget som ble vist på forrige bilde.
 4. Hei. I går så oppdaterte jeg ipaden til Ipad 15.0, og da oppdateringen var fullført oppdaget jeg at klokke og dato på hjemskjermen var fjernet. Når jeg går inn på Innstillinger -> Hjem-skjerm og Dock, er det ikke en mulighet å slå dette på. Har Apple fjernet denne muligheten i oppdateringen? Om dere ikke forstår hva jeg mener, så mener jeg dette som man kan slå på i Innstillinger:
 5. Tusen takk for innspill! Det løste seg. Fikk besøk av en GET tekniker, og han fant ut at det var noe med kontakten i veggen.
 6. Hei! Er det noen som er flinke med nettverk og DNS-server? Kjøpte meg nylig en ferdig bygd Gaming-PC fra Komplett, og jeg gledet meg veldig til å begynne å spille etter 12 dagers ventetid på pakken. Når pcen er plassert, og nettverkskabelen er koblet i, funker ikke tilkoblingen til internettet. Jeg får opp den typiske beskjeden «Windows kan ikke kommunsiere med enheten eller ressursen (primær DNS-server)» Jeg har sittet nå i flere timer å fiklet med routeren, søkt meg i hjel på internett, og prøvd ulike metoder uten nytte. Jeg har også vært i kontakt med Internett leverandøren (Get), som jeg fortsatt er i dialog med. Vil presisere at tilkoblingen fungerer på andre enheter, bare ikke den stasjonære pcen. Det funket også å koble Iphone med USB-lader til den stasjonære, men da gikk det jo av min mobildata. Tips?
×
×
 • Create New...