Gå til innhold

100G

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 100G

  1. Tag kontakt med en colocation leverandør og forklar de hva du ønsker, så ser du fort om du har en business case eller ikke. Dine muligheter er størst i hovedstadsområdet, men absolutt ikke fraværende i hverken Stavanger, Kristiansand eller Trondheim. Her må du gjøre opp med deg selv, hvilken region du ønsker.

    Du bør nok forvente at en 10G flat rate har en pris på rundt 25.000 - 30.000 i måneden. Mao. rundt 2,5 - 3,0 kr per mbps. Kan du klare deg med 1G, så bør du kunne få dette til rundt 3.800,- (det gjelder også for GlobalConnect...) - men i begge tilfeller må du nok forvente å legge noe mere forretning hos de, hvis du skal ha suksess med å forhandle de prisene. Det beste er nok om du kan klare deg med en lavere committed kapasitet, samtidig som du får lov å burste opp til 10G. Avregning av burst vil være basert på 95th percentile og prisen kommer an på hvilken kapasitet du committer deg til. Jo høyere commit, jo lavere burst pris.

    15kW er absolutt ikke noe problem, men det er mye mulig at du må sprede hardwaren din over 2 rack, av hensyn til bla. kjøling. Uansett, med det strømforbruket og kravet til 10G, så er det ikke racket som vil ta dine penger ;)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...