Gå til innhold

thbergseng

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om thbergseng

  • Bursdag 19. des. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

thbergseng sine prestasjoner

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tingen her er at jeg snart skal ha bilen på EU-kontroll. så kanter på skiver blir vel ikke sett på med så veldig blide øyne da om jeg har forstått riktig?
  2. Takk for svar. De er ikke spesielt store, og ikke ventilerte. Lokale verkstedet her har 20% bremseskift i april, så tror jeg skal slå til å få det overstått 😊
  3. God kveld! Ingenting galt med bilen, men et lite spørsmål relatert til bremser. Foran på bilen min har jeg nå fått noen mm kant på ytter og innerkant av bremseskivene. Såvidt jeg kunne se visuelt er det mellom 5-10mm belegg igjen på klossene, så de skal jo holde en stund til, så regner med skivene går først (vet alt skiftes samtidig). Spørsmålet er rett og slett hvor høy kant som er forsvarlig? Jeg kjører ikke ekstremt mye, men noen langturer av og til, og skal ha service om 3 mnd ca, så håper å kunne vente til da, men tenkte å høre med de mer kunnskapsrike her om hvor kritisk det er når kanten først har kommet?
  4. Ringte "lokale" Møller/VW verkstedet. At trykket forsvinner over natta er visst helt normalt 🙃
  5. Jeg har forstått at Tiguanen har elektrisk servo, så jeg regner med dette ville gitt noen form for varsel dersom den skulle vært problemet. Om ikke jeg har misforstått helt.
  6. Velger å legge dette i en egen tråd istedenfor sammen med min forrige. Jeg syns å merke at styringen på bilen virker litt "rykkete" de første minuttene jeg kjører. Jeg er litt usikker på om det er noe jeg innbiller meg etter å ha kjørt min kones nye T-Roc en stund 😅 Den er ikke tung å styre, men det kjennes ut som rattet går litt rykkete med en gang jeg begynner å kjøre. Det går over etter noen minutter. Den styrer helt fint, men det føles som om rattet ikke går helt trinnløst. Det har vært minusgrader her konstant de siste månedene, så vet ikke om det har noe med saken å gjøre, men innbiller meg at det har oppstått etter noen timers parkering også. Er det noen som har opplevd noe lignende? Dette er en Tiguan 2013. Såvidt jeg har forstått er det ikke noe tilgang på servoolje for sjekk av nivåer på den.
  7. Bremsevæsken ble skiftet i fjor sommer
  8. Har forøvrig en liten ting jeg har merket i det siste som jeg kan spørre om her før jeg lager en ny tråd. Jeg syns å merke at styringen på bilen virker litt "rykkete" de første minuttene jeg kjører. Jeg er litt usikker på om det er noe jeg innbiller meg etter å ha kjørt min kones nye T-Roc en stund 😅 Den er ikke tung å styre, men det kjennes ut som rattet går litt rykkete med en gang jeg begynner å kjøre. Det går over etter noen minutter. Er det noen som har opplevd noe lignende? Skal sjekke servoolja etterpå
  9. Jepp, den siger inn momentant når jeg starter bilen.
  10. Takk for svar! Får opp så mange treff med vakumlekkasjer når man søker på det, så tenkte jeg måtte sjekke 😊 spesielt når man bor i fjellheimen så er bremser litt viktig 🤣
  11. Hei godtfolk! Jeg har merket en ting ved enkelte tilfeller i løpet av vinteren (men ikke tenkt så mye over fersk som jeg er). Når bilen min (Tiguan 2013) har stått over natta (lave temperaturer) er av og til bremsepedalen stein hard om morgenen. Den løser seg med en gang bilen tenner. Ingen varsler/motorlamper, og bremsene fungerer såvidt jeg vet greit. Kan dette tyde på en vakumlekkasje el.l? Og er det noe som må fikses asap? Det har nok vært sånn noen måneder, men som sagt uten at jeg har tenkt så mye over det.
  12. Eller få behov for å tute for øvrig 😅 T Testet nå. Ingen knapper på rattet og ingen tute, så der er vel synderen funnet.
  13. Nei jeg ser det er forholdsvis rimelige deler. Bare lurte på (som en uviten fersk sjåfør) hvordan det vil være å kjøre til verksted osv, men regner med det skal gå greit da.
  14. Hei! Jeg hadde en hendelse i dag da jeg kom hjem og skulle parkere bilen. Under ratting så hørte jeg noe som hørtes ut som et par knirk, etterfulgt av lyden av noe som muligens røk/ble nappet ut. Fikk umiddelbart feilmelding på airbagen, så regner med noe har skjært seg i rattstammen? Er det noen som kan ha en formening om hva det kan være? Evt om jeg kan sjekke selv hva det er visuelt? Jeg mener å huske jeg har hørt et par små knirk iløpet av dagen under kjøring, men ikke noe jeg tenkte noe mer over. Bilen ble stoppet og parker umiddelbart etterpå. Skal selvfølgelig kontakte verksted mandag morgen, men er veldig nysgjerrig på hva det kan ha vært. Mener å ha hørt om klokkefjær et komponent her?
  15. Har du fått tilbud på det? Fikk tilbud før jul på begge deler, og fikk bakoversveis av prisen på vifta 😅
×
×
  • Opprett ny...