Gå til innhold

Toman18

Medlemmer
  • Innlegg

    2 585
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Toman18

  1. Bare viss det kommer iår så er det nok for meg å kåre vinneren i eksklusive spillene. Heavy Rain, God Of War III og sannsynligvis Gran Turismo 5 gir meg ingen grunn til å si "nei dette året var ikke det store Sony året", men det er store året om GT5 faktisk kommer :D

    Ca 1 uke til rattet mitt skal svi asfalt, goodbye MW2, Halo Reach, COD BO og garantert flere spill blir lagt i hylla for en lang periode, noen måneder er vel nok :)

  2. Liten økning har vel skjedd siden sist

    53 PS3 spill

    17 Xbox 360 Spill

    8 Wii Spill

    11 PS2 Spill

    6 Xbox Spill

    4 Gamecubespill

    3 DS spill

    19 GBA GBC spill

    3 PSP spill

    2 Nintendo 64 spill

    2 Super Nintendo spill

    20 PC spill

     

    XBLA/PSN spill

     

    PSN: 8

    XBLA: 3

     

    Venter på Gran Turismo 5, AC-B, Need For Speed Hot Pursuit, Sly Collection, Prince Of Persia Collection, God Of War Ghost Of Sparta, Epic Mickey, Donkey Kong Returns, 25th Anniversary Mario All-Stars, Golden Sun og Call Of Duty Modern Warfare 2 Hardened Edition, alle disse til PS3, Wii, DS og PSP i kommende ukene håper jeg på.

  3. Nok engang valgte jeg feil plattform, men kunne ikke bytte versjon siden jeg fikk AC-B for 339kr til PS3 og 360 versjonen 499kr....

    Spillet er bra uansett konsoll man har det til, skulle tro forskjellene er så store at man vurderer å ta selvmord siden viss du velger det til PS3, for det er det ikke :)

  4. Hadde ikke gjort noe for meg viss det hadde blitt utsatt nok engang, har flere titalls spill å spille nå, men hadde uansett grinet litt inni meg viss det skjer :cry:. Vil slå kloa i en bilsimulator som har bra gameplay og grafikk almost fotorealistisk, nytter ikke med bare bra gameplay og kjørefølelse, en simulator bør ha alle de delene jeg sa :).

     

    Når GT5 kommer så er det ikke 1900x1080p men 1280x1080p spillet kjøres i, en teknisk mesterverk innen denne generasjons konsoller som ingen har klart med så mange biler onscreen og bilmodeller som er tatt ut fra nesten en PS4 grafikk jo!!!

  5. Synes selv quickscoping var kult i MW2 når man fikk noe psycho headshots på røde rappen, hadde en runde i TDM med Intervention fikk jeg da på 9 skudd 7 drepte mens 5 av de var headshot, synd jeg ikke hadde capturecard.

     

    På en annen side så savner jeg det ikke i Black Ops :)

×
×
  • Opprett ny...