Jump to content

Kerry Von Erich

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Får så vondt av Italia. Alle de unødvendige dødsfallene. Så mange på et døgn. Hvorfor måtte dette viruset bli til..
 2. Ta kontakt med han og si du er lei for at du drakk for mye. Ta det der fra.
 3. Skremmende så fort det øker. Blitt livredd dette viruset. Spesielt livredd for alle jeg er glad i. Håper det kan stoppes. Litt for mange «selvdiggere» i dette landet som gir faen i andre mennesker. Bra det kan bli fengselsstraff for de som bryter karantene. Tenk på alle som kan dø pga du selv ikke bryr deg om viruset. Har folk samvittighet til det? La oss ta vare på og tenke på våre medmennesker🙌🏻Sammen kan vi stoppe svineriet så marerittet kan gå over og vi kan leve normalt igjen. Ingen fortjener å dø av dette og de 3 livene som har gått tapt er 3 liv for mye 😢
 4. De spiser jo alt mulig rart i det landet så vet aldri hva folk spiser i seg der.
 5. Norge som var så godt forberedt hvis corona kom hit. Ja jeg ser dette😂De klarer ikke stoppe det. Epidemien vil komme for fult her også. De regner med 20-40 % av befolkningen vil bli smittet og ca 22000 sykehusinnleggelser. Føler meg litt irritert på mennesker som må reise og på de i Kina som er skyld i dette viruset.
 6. Det som er det skumleste er nordmenn som driter i å holde seg hjemme når de har fått beskjed om det. Hvordan er det mulig å ha samvittighet til å drite i mennesker som ikke tåler dette viruset like godt som deg selv? Enkelte bør låses inne.
 7. Hvorfor i alle dager er Norge det landet med flest syke i Norden? 🤔
 8. Nå tar jeg det alvorlig da. Ikke noe jeg vil prøve å få med vilje for å si det sånn.
 9. Nei jeg later ikke som. Har bare hørt det ikke er noe verre enn influensa så vet ikke hvem man skal tro på.
 10. Det er flere som får milde symptomer har jeg hørt. Er det virkelig verre enn influensa så er det ikke rart folk får panikk. Influensa er fælt nok.
 11. Verre enn vanlig influensa er det nok ikke. Det er ihvertfall veldig smittsomt.
×
×
 • Create New...