Jump to content

Ale-Fawk

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

904 :)

2 Followers

About Ale-Fawk

 • Birthday 01/17/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2902 profile views
 1. Denne tråden harmonerer best etter 23:59.
 2. Grealish Fernando Torres eller van Nistelrooy?
 3. Nå må jeg se Brazil!
 4. Den eneste måten å bekjempe og vinne over et virus er total lockdown. 12. mars - 2. juni hadde folk klart om myndighetene instruerte/motiverte folk til det.
 5. Men nei jeg vet ikke, virker fortsatt som det er noen løkhuer som klarer å bli smitta ved et sleivspark. Synd folk følte at de måtte feire 17. mai og være tett oppi hverandre. MÅTTE man virkelig det liksom.. sier seg selv at man får en boom etter noe sånn. Gamlinger sitter på kafeen i Rygge og aner fred og ingen fare, stakkars jævler sier jeg bare. Min mening er at folk burde holdt seg hjemme fram til pinsen var over, altså tilbake til normalen 2. juni.
 6. Cirka en uke. Har vel stått på 235 en stund nå
 7. Det positive er i hvert fall at ingen i Norge har dødd på 1 uke, ingen nye smittetilfeller i Fredrikstad på 2 uker og 0 innlagte med covid19 på Kalnes sykehus 👌
 8. Ingen som har daua på en uke. VG gjør alt de kan for å lage overskriver okke som. 100k gone i Americana.
 9. Da var vi her igjen, klar for ny nattevakt.
 10. Årets klareste lyspære. Husker jeg og pappa så en kamp på tv og han mente at United-fansen buet på van Nistelrooy. Da kontret jeg kjapt tilbake, liten arrogant unge som jeg var: De hyller ham, pappa, hvis du hører etter nøye så sier de «Ruuuuuuuuud!»
 11. En dessert må simpelthen inneholde sukker.
 12. Ser mye serier selv, men har en tendens til å rewatche ting jeg vet er kvalitet. The Night Of var det siste jeg så. Solide saker. John Turturro i storform (som alltid) og en Riz Ahmed som imponerer som Naz. Mye blod og vold, overraskende vendinger og noen episke scener fra Rikers Island-fengselet. Åtte episoder og en litt depressiv undertone som jeg liker i serier/filmer. Ligger på HBO Nordic.
×
×
 • Create New...