Jump to content

m68k

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)
 1. > Den vil og gi falsk trygghet som «bil» og føre til flere farlige situasjoner i trafikken. Hvis du må velge da - sende arvingen ut i trafikken på en liten scooter eller denne minibilen, hvilken ville du foretrukket?
 2. Vel, det er forskjell på bruken av støyen. Du har de på Harley som gir full gass ut av hvert lyskryss, og det bråker så alarmer på parkerte biler går av. Helt unødvendig og bare idiotisk. I mitt tilfelle er det generelt lite bråk, men har mulighet til å gi legge inn et lite "brapp!" når det trengs, gjerne ved kjøring forbi/imellom biler i kø. Det hjelper og er veldig effektivt. Ellers er jeg enig i det du sier, og har lite til overs for støy.
 3. Jeg kjører motorsykkel til daglig, og prøvekjørte av nysgjerrighet en Zero for et års tid siden (ikke modellen denne artikkelen handler om) El er definitivt framtiden, men man må legge seg til en ny og mer passiv kjørestil med elsykler. For eksempel, å kjøre forbi en kø i rushtraffikken må gjøres på en helt ny måte, fordi nesten ingen ser deg, og ingen hører deg. Man må kjøre som om man er usynlig, men fortsatt like sårbar. Stor kontrast når man er vant med å kjøre med fullt akra-anlegg.
 4. Jeg kunne tenkt meg elbil, fordi det har mange fordeler - men også noen ulemper. Jeg er en "vipper". Jeg kjører for tiden dieselbil, og er avventende med elbil pga. alt rotet og usikkerheten med elbilens framtid i Norge. Hvem vet hvordan det vil være om 5 år. Hvis de økonimiske fordelene forsvinner, så kan jeg like gjerne fortsette å kjøre dieselbilen jeg har i dag i noen år til. Her burde alle politikere vært krystallklare og samstemte, men isteden så blir det altså slik. Håper de er fornøyde med avgjørelsen jeg ser meg tvunget til å ta.
 5. > Personlig skulle jeg ønske at det krevde utdanning for å sitte i regjering/storting og en relevant utdanning til posten de har. Arbeidserfaring burde også være obligatorisk.
 6. NKOM Frekvenskontrollen la ut en post om dette på sin Facebookside forleden dag: Det er i hovedsak snakk om at bladene fungerer som bevegelige reflektorer og dermed lager forstyrrelser.
×
×
 • Create New...