Jump to content

Datamannen123456432

Medlemmer
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. HALLELUJAH DET VIRKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg bøyde litt på noen av pinsa bak på cpuen og brukte en del kraft for å trykke den nedi socketen som et siste desperat forsøk, og jaggu kom det ikke et høyt klikk før CPUen plutselig satt skikkelig. Og nå har jeg Windows oppe!! Føles som julaften, 17. mai og bursdag på en gang. Takk for hjelpen jeg har fått, spesielt @horrorr som callet det med BIOS.
  2. Jeg fikk tak i en Athlon CPU og fikk endelig oppdatert BIOS. Puttet tilbake 3700x men hva skjer nå? Maskinen starter opp, men jeg får ikke noe display. I tillegg går CPU viftene på 100% av en eller annen grunn. Puttet Athlon CPU tilbake for å dobbeltsjekke at siste versjon fortsatt var der, og det var den. Prøvde også å restarte CMOS. Holder på å bli gal, har lyst å bare kaste maskinen ut av vinduet. På toppen av det hele måtte jeg vente 2 måneder for at Postnord skulle levere faenskapet.
  3. Ser ut som du hadde rett. Jeg plugget inn den andre PSU kablen uten CPUen i, og da bootet faktisk PCen. Men nå har jeg jo det problemet at jeg ikke får oppdatert BIOS, så jeg er jo like langt. B450I har ikke flash BIOS. Er dette noe man evt. kunne fått gjort i en butikk, feks Digital Impuls i Oslo? Få satt inn en 1 eller 2x CPU og oppdatert. Jeg ser AMD kan sende meg et boot kit, men det tar vel flere uker... Hvordan AMD kan skrive at 450 er kompatibelt uten oppdatering med 3000x kan jeg virkelig ikke fatte. Føler meg utrolig lurt.
  4. Nettopp, så da har det ikke noe med CPUen å gjøre. Da kan jeg ikke skjønne noe som helst annet enn at mobo er defekt, for selv uten CPU skjer det ingenting.
  5. Det er jo kjemperart om AMD skriver på nettsidene sine at 300x serien støtter 450 og oppover. Jeg ser det er flere som foreslår det samme som deg (starte med 2000x chip for å oppdatere, og bytte til 3000x), men jeg kan ikke finne en eneste person som har samme problem som meg. Det ser ut som PCen hvert fall vil starte i 1 sekund for de som ikke har kompatibel generasjon, eller at de kommer til bios. Har dessverre ikke tilgang til en 2000x cpu.
  6. Men det gjør vel ikke at hele PCen er død? Jeg har lest at det uansett skal være mulig å oppdatere BIOS for 3k serien.
  7. Jeg har brukt PSUen fra den gamle setupen, men den har 16 pin connectorer, mens mobo har 8. Har dette noe å si? https://i.imgur.com/qVjhXqq.jpg PSUen fungerer helt fint på den gamle pcen, men mobo der har 16 pin connector. Alle andre kabler er korrekte (trippelsjekket alt), har selvsagt skrudd bryter av og på og satt ledning inn og ut og prøvd annen ledning. Jeg ser ingen lys på mobo når jeg plugger inn strømmen, og ingenting skjer når jeg skrur den på. Har prøvd å restarte CMOS. Har tatt ut alt av skjermkort og HDD, og tatt ut en RAMbrikke. Fungerer ikke. Har skrudd mobo ut av kabinettet, fungerer fortsatt ikke. Er det da mobo som ikke fungerer? Det er jo tross alt helt nytt. Eller har det noe med PSU å gjøre (men som fungerer fint på den gamle setupen)? Alle delene bortsett fra PSU er nye. Noe som helst sjanse for at det også kan være RAM/CPU? b450i MSI mobo 16 gb RAM DDR4 Cooler master 1000W silent pro (kjøpt januar 2011) Ryzen 3700x cpu
×
×
  • Create New...