Gå til innhold

Alemo

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alemo

  1. On 6/21/2020 at 4:27 AM, prini said:

    Hei!

    Noen her som har tatt IT2 som privatist og kan fortelle hvordan det ser ut på vitnemålet? Ettersom man tar en skriftlig og en muntlig-praktisk eksamen så tolker jeg det som at de to blir stående som separate karakterer? 

    Hei?har vi 45 min forberelsestid? Eller 2 dager?

  2. On 5/25/2018 at 9:18 PM, M0nicA0 said:

    Hei,

    Jeg skal selv ta faget som privatist uten å ha hatt faget tidligere. Begynte å lese for en drøy måned siden. Muntlig-praktisk eksamen gikk veldig bra og jeg fikk 6, men jeg er redd for at prestasjonen på den skriftlige delen vil falle mer igjennom siden jeg mangler mengdetrening mtp at jeg har investert så lite tid i faget.. Det er mye å ta tak i kjenner jeg og det er kun de siste 1-2 ukene hvor jeg virkelig har startet å programmere. De to første ukene hadde jeg nok med å lese boka og forberede meg til den praktiske delen. Jeg har skrevet om og pugget eksempler fra boka for å lære meg syntaksen. Nå har jeg heldigvis begynt på tidligere eksamensoppgaver - V2017, og jeg ble sjokkert av oppg 1 siden jeg knapt har vært borti animasjon. Så jeg har måtte lære meg hvordan man kan animere med JS i Google Web Designer tidligere denne uka, samt hente ut deler av et bilde med Photoshop for oppg. 1 (V2017).

    Den største utfordringen min nå er vel å bruke den "beste" løsningen når jeg har tidligere arbeid jeg kan bruke for å løse en tilsvarende oppgave. Siden jeg aldri har mottatt noen tilbakemelding fra faglærer så blir det å stole blindt på læreboken og håpe på at eksemplene der er fullverdige for hvordan jeg bør programmere og gjennomføre eksamen. Dere som har en faglærer som har gitt dere tilbakemeldinger opp gjennom faget, hvordan er fokuset på utseende av nettsider eller animasjoner? For det er jo kjempe forskjell i kvalitet mellom om man programmerer i Flash eller JavaScript mtp animasjoner siden det er mye mer knotete i JS. 

     

    Hvilke programmer bruker dere? Jeg vet det kommer an på OS og hvilket programmeringsspråk man benytter, men for min del er det veldig interessant å få feedback. For min egen del benytter jeg meg av følgende:

    OS - MacOS
    TE - Sublime Text (HTML, CSS og JavaScript)
    Animasjon - Google Web Designer

    Bilderedigering - Photoshop CC 2018

    Videoredigering - iMovie

    Lydredigering - audacity

    Spm: Er det noen som bruker Adobe Animate CC og som programmerer i JavaScript? For jeg har tenkt på muligheten siden det gir bedre resultater, men jeg er redd for at det er for knapt med tid til å lære seg det... 


    Det finnes flere tråder fra tidligere år som det er verdt å se nærmere på der man kan finne tidligere eksamensoppgaver og løsninger:

    2017 - https://www.diskusjo...opic=1773659

    PS: Crude, legg gjerne til flere tagger som eksamen2018 IT2 REA3015 så blir det enklere for andre å finne tråden  :)

    Hei ! Kan du fortel litt om rammer for muntlig-praktisk eksamen i IT2 ?  Har vi forberedelsestid på 48 timer (2 virkedager)?

×
×
  • Opprett ny...