Gå til innhold

Cleanupordie

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Cleanupordie

  1. Jeg har mottatt flybilletter, jobbtilbud og mye mer, tilhørende mange forskjellige personer. Jeg er også en som var tidlig ute og fikk fornavnet mitt som gmail-adresse. Jeg får mailene når de eller avsender har glemt å legge til den ekstra bokstaven eller tallet de har i adressen sin. Sier som regel ifra, men noen ganger lar det seg kun løse med spamfilter. F.eks. hvis de registrerer en konto et eller annet sted med feil adresse, altså min adresse, og jeg får alle e-postene tjenesten sender ut.
  2. Jeg kommer fra en annen del av landet. Dette er faktisk første gangen jeg har hørt om noe jazzfestival i Kongsberg. Men teknologi og våpen er noe alle jeg kjenner knytter til Kongsberg.
  3. Det er ikke riktig at alle får dette nå. Noen får det seinere. Kommer an på nettleverandøren.
  4. Forskjellen ligger nok i at man i Norge finner en større andel som jobber i eller relatert til oljebransjen, og derfor er mer tilbøyelig til å tenke positivt om den. I tillegg har vi ikke merket de samme effektene her som de merker i en del andre europeiske land med bl.a. stadig hyppigere drepende varme hetebølger.
  5. De er ressurssterke folk. Tidligere har jeg lest om ulovlig sprengning i tidligere Kongsberg sølvgruver og helikopterflyging til fjerne fjelltopper for å fly ut ulovlige steinprøver. Hva ville denne typen folk gjort for prøver av et mineral som ikke finnes noe sted lenger?
  6. Rimelig tragisk at dødsboet ble håndtert av folk som ikke tenkte mer på sikkerhet enn at de plasserte steinene i en carport, altså i praksis utendørs. Det burde være kjent for alle steininteresserte og geologer, som de vel er de som har vært med på å sortere og sette ut steinene, at i mineralmiljøet er det mange som er såpass steingalne at de kan bruke enorme summer og kriminelle framgangsmåter for å få tak i sjeldne mineralprøver. Nå kan steinene være tapt på det svarte markedet og fordelt til diverse samlere rundt forbi. Hagestein blir det nok ikke, denne steinsamlingen var sannsynligvis godt kjent i miljøet.
×
×
  • Opprett ny...