Jump to content

Cato røberg

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen med kunskap om krydder bøker. Lære om krydder som passer sammen og ikke.
 2. Kommer mulig an på di ansatte og va di kjenner til. Jeg spurte om flintstek her om dagen og di viste ikke hva det var. Nye kiwi over CC sentret brakerøya Drammen. Var det.
 3. Lurer på noe enkelt, ost og skinke, eller Loff.. rundstykker i ovnen, Med ost og tilbehør. Noen go tips om ostesmørbrød. I ovn. Noen goe oppskrifter.
 4. Jeg tenker. Norsk rettvesen "myndigheten" er sånn, vi vett det er mest sannsynlig deg. Så nå tar vi deg. Det handler om og finne løsningen selv om det ikke er bevis. Og få det till og bli akseptert av folket. Blir spennende og se den skyldige går under. Med justis mord. Er det ikke bevis. Så kan dem ikke ta deg.
 5. Tom Hagen. Er det bevis, eller har vi bare bestemt oss for og ta han. Vi vet, så vi tar deg. Men har ikke tilreklig med bevis. Noe og tenke på. Tatt lang tid dette...
 6. https://aichasmat.no/tag/gurkemeie/ Googla litt gurkemeie, nytt for meg, men skall prøves.
 7. Har løst til og lære seile. Og tengte noe som dette, må vell være trygt og begynne med. En liteXP båt, liten seilbåt som du til og med kan ro, hvis det apsulut blir stille der ute. 180kg fult riget. Eller er det noen andre ideer der ute til første gangs seil båt. Eksempel. kanskje litt større. Blir nok og seile litt alene først.
 8. De er va mine syriske og tyrkiske venner sier også.
 9. En norsk kebab i pita oss meg, fåran Netflix. Som er anderledes, type norsk variant. Jeg starta tråden pga jeg trur det ikke er mulig egentlig. Poteter er norge, og så kjedelig, men krydder og hvordan blande dem sammen. Kunnskapen om hva passer samen. Får og si det sånn, tokk en tur til thailand og spiste litt, blant annet. Men brunsaus ble fattig da..
 10. Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der
 11. Hva kan vi lage som kan serveres som kebab. La oss si en fra Midtøsten sier her har du min middag i pitta. hva kunne bli våres middag i pita til han.
×
×
 • Create New...