Jump to content

Hapi70

Medlemmer
 • Content Count

  883
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

511 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De tok vel prøve av han etter at de sa at de hadde tro på konkrete svar, det kan ikke være mye de har rukket å gjort før de kom med den uttalelsen. Kanskje snakket med JHA? Jeg vet ikke, men skulle ønske jeg visste.
 2. Ja litt som pot for shots-opplegget, ikke sant? Et statlig initiativ for å få folk til å røyke mer marihuana.
 3. Ja de må lette opp litt før de strammer hardere til igjen, hvis ikke gjør folk lettere opprør. Man må fortsette å føle at dette er midlertidig, at det har mening, og at det varer bare litt til, slik får man folket til å samarbeide. Dette visste Ole Dammegaard, som bodde i Spania i starten på restriksjonene, og som flyttet til Bali. Derfor pakket han og familien alle tingene sine og gjorde seg klare til å reise mens Spania var stengt ned og det var vanskelig å få reist noe sted. Og så snart de lettet på restriksjonene og det kom en åpning stakk de. De visste også at dette ikke er midlertidig, så de har flyttet permanent. Dammegaard har skrevet om Palme-drapet og false flag-operasjoner blant annet, så han ville nødig komme i Spansk politis søkelys når alt ble så ekstremt som det ble nå. En parallell man kan trekke til den leken myndighetene holder på med er hva en psykopat/narsissist gjør i et forhold. De endrer personlighet over tid, og blir til slutt en tyrann som det er umulig å leve med. Mens de gjør dette går de stadig tilbake til sitt gamle jeg, der de oppfører seg rimelig og er like greie som de var i begynnelsen. Derfor blir mishandlede kvinner så lenge i slike forhold, de har hele tiden håpet om at alt skal bli som før, håpet som holdes i live med narsissistens stadige tilbakefall til en snillere verson av seg selv.
 4. Hvorfor bruker de de samme virkemidlene i Norge som i USA? Jeg legger til en liten spådom her. Dette er altså en økonomisk fordel med å ta vaksinene, og snart kommer de økonomiske bakdelene ved å ikke ta dem også. Populær kjent som gulrot og pisk. Men slik har det jo alltid vært med alle vaksiner, så dette er ikke noe nytt, og kan ikke tyde på noen agenda (ironi).
 5. Det må utvilsomt være fantastisk å leve i denne troen, skulle virkelig ønske jeg hadde den evnen.
 6. Ja det kan man lure på. Ingen treff på hverken google eller tineye på det bildet..
 7. Ingenting nytt å se her, vaksinepass har vi jo alltid hatt. Dessuten er det bare midlertidig, til 60% har vaksinert seg eller smittetallene går ned litt. Dette har ingenting med en langsiktig plan å gjøre, og varer ikke lenger enn til jul. Dessuten går jo pandemien over snart, og de åpner jo bare opp nå, i flere og flere land, inkludert Norge (ironi): https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/dl6LqJ/naa-kommer-coronasertifikatet-tror-det-aapner-for-stoerre-arrangementer
 8. Vet du i det hele tatt hva det er å konspirere?
 9. Da kan vi jo like godt legge ned hele tråden da, siden det er ingenting nytt under solen siden 2019. Covid kan jo ikke være en del av en større plan, siden den er bare en liten hikke i systemet og ingenting har egentlig endret seg, og ingen større endringer kommer til å skje som følge av den heller.
 10. Bente Mevåg er en gave til menneskeheten. Ærlig, oppriktig og uredd sier hun sannheten for at ingen skal bli utsatt for justismord i Norge.
 11. Det er ofte det en agenda går ut på, at ting skal skje i fremtiden.... 🙄 Åh, så det har vært obligatorisk lenge å vise frem en "app" for å få lov til å reise ut og inn av landet? Jøsses dette har visst gått meg helt hus forbi! Nå er jeg lei 🙄 Til høsten, just saying, til høsten. Tipper portforbud kommer til å komme opp på nytt også da. Jeg får nyte den maskeløse tilværelsen så lenge det varer.
 12. Jeg har det fra politikken som er blitt kjørt på vaksiner siden 60-tallet. Du ser ikke linjene? Du ser ikke at dette er iferd med å utvikle seg til tvangsvaksinering? Ser du det virkelig ikke, eller bare argumenterer du for å argumentere, det lurer jeg oppriktig på? Nei, smittevernstiltakene kommer ikke til å oppheves for de som ikke tar vaksinen. Ser du ikke dette heller? Igjen lurer jeg på om du bare kverulerer eller om du faktisk ikke ser det? Og om det skulle nå bli slik at man kun bruker vaksinepass for utenlandsreiser (som det ikke blir), så er dette fortsatt spådd av oss såkalte "konspirasjonsteoretikere" i lang tid, ikke sant?
 13. Det betyr ikke noe hvilket parti du stemmer på, da agendaen er å innføre det over alt, i hele verden, også i Norge.
 14. Nå er det faktisk VAKSINESERTIFIKATET som er målet, hallo? Ikke et koronasertifikat, men et generelt og obligatorisk vaksinesertifikat med ALLE vaksiner på, og senere en chip, en tatovering, et plaster eller hva det nå blir. Som er noe du må bruke for reiser, arrangementer, for å bruke offentlige tjenester, for å handle, alt. Men dette er svært vanskelig å forstå når det ikke er noen hjemme.
 15. En liten ting når det gjelder propaganda. Hvorfor har både Sverige og Norge nylig bakt inn avgiften til statskanalen i skatten? Tenk litt over det.
×
×
 • Create New...