Jump to content

Hapi70

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så kult! Har du erfaring med det fra før? Linux Mint funker helt fint for meg fortsatt, er veldig fornøyd med det. Eneste som irriterer meg litt er at vifta går så mye, fordi PCen blir varmere.
 2. Grunnen til at jeg visste om Linux og kunne prøve det er at en venn av meg har et Ubuntu-banner på sin fb der en pingvin står med en fluesmekke og skal slå til en Windows-flue, og han pleide å skrive "Ubuntu!" i oppdateringene sine iblant. Jeg googlet det, og fant ut hva det var, så når jeg ikke ville oppgradere til Win10 så kunne jeg altså sjekke det ut... Så jeg lurer på...finnes det bannere for Linux som man kan bruke noe sted? Eller et eller annet annet som man kan gi et varsel om at dette operativsystemet finnes? Jeg bruker Linux Mint. Finnes det Linux merch?
 3. Nå har jeg fått blekk. Jeg fikk opp to skrivere av en eller annen grunn, så når jeg valgte den blå der så fikk jeg usb i URI-feltet. Men den skriver ikke ut...det som skjedde var at først gikk det ett papir gjennom som skriveren ikke skrev noe på, og så begynte pilen som indikerer at det ikke er papir å blinke uten grunn. Nå blinker den ikke mer men jeg får fortsatt ikke skrevet ut. Er det skriveren som det er noe feil med nå...?
 4. Ny låt fra Katatonia for de deprimerte, utrolig hvordan Jonas alltid vet hva jeg føler: The road to the grave is straight as an arrow I'm just staying around to sing your song, baby https://youtu.be/Mm9ki-ADB0s
 5. Tar Cinnamon mye ressurser? Jeg har nylig installert Linux Mint Cinnamon og merker at vifta går mye mer, maskinen blir varmere og batteriet varer kortere. Vil det hjelpe å bytte til en annen distro tror du?
 6. Takk for svar! Jeg må nok pent vente til jeg får patroner til skriveren, startet tråden før jeg så at jeg ikke hadde det 😛 Skal returnere og fortelle hvordan det går.
 7. Leter etter info om dette, og finner bare hvordan man installerer en "network printer". Jeg skal koble til via usb. Har prøvd å gjøre det selv, og har kommet så langt som dette. MEN, skriveren har ikke patroner så jeg får ikke testet om det virker. Men ser det ut som det skal funke?
 8. Det er mye propaganda med denne influensavaksinen, de skal bare ha folk til å ta den selv om det står svart på hvitt at den praktisk talt ikke har noen effekt. Forstå det den som kan, antagelig handler det om penger.
 9. Jeg har en gammel maskin, og den er faktisk raskere nå med Linux enn den var med Win 7. Jeg visste ikke dette før jeg byttet, så det ble en bonus! Syns ikke det er så mye oppdateringer heller, og jeg kan velge når jeg vil installere dem
 10. De kan ikke avvise igjen, nå er det kommet podcast, det kommer TV-serie...mange flere har fått øynene opp for dette og enda flere kommer til å få det, så de kommer ikke til å få fred før saken kommer opp igjen. Jeg tror de leter etter en grunn for å avslå igjen, men ikke finner den.
 11. Jeg tenkte på HP-oppdateringer, altså firmware...? Hvis det er riktig ord. Men fikk svar i en fb-gruppe at jeg antagelig ikke trenger det.
 12. Jeg har nå brukt Linux i noen dager og er ganske fornøyd, har ikke hatt noen problemer. Men, jeg får ikke automatiske oppdateringer av min HP Elitebook? Hvordan gjør jeg det med oppdateringer nå?
 13. Hvordan overfører jeg data fra en ekstern harddisk til Linux?
 14. Hva er KDE, og hva er et skrivebordsmiljø? Ja nå fikk jeg til å lagre som PDF. Vet ikke om jeg skjønte det jeg selv, men jeg skulle åpne PDF fra et nettsted, og ett sted gikk det og et annet ikke fant jeg ut. Aner ikke hvorfor. Hva betyr "ut av boksen"? Jeg fant ut at jeg kunne lese PDF, selv om det ikke gikk på ett nettsted gikk det på et annet. Kan jo ha vært noe feil med den første filen. Aha, så jeg kan gjøre det med eksportknappen, det funket! Har nå laget min første PDF på Linux 😊 Så det er ikke lurt å springe rundt på nettet og laste ned programmer altså..., jeg bruker heller det jeg allerede kan laste ned på "Programvarebehandler"?
 15. Det du kan gjøre om du reiser er å ha med deg antibac-servietter til hendene, bruk heller dem enn vasken på toalettet på flyet, ikke klø deg i øynene, nesa eller ha fingrene i munnen. Det vil hjelpe en del, og er jo sånt man kan gjøre om man ikke vil ha vanlig influensa også.
×
×
 • Create New...