Jump to content

Cobra00

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har mye fri nå. Jobber super hardt og lærer fort. Har spilt spillet siden 2015. Spilt i et team før. Se hele utlysningen på Gamer.no
 2. Hei mitt navn er Simen. Jeg er 19 år og er Sumprime Master First Class og mener jeg lett kan bli Global om jeg spiller oftere på main accounten. Ingame navnet mitt er Cobra og jeg har 1900 timer på Cs Go. Jeg har spilt og sett på csgo siden 2014, noe som gjør at gamesensen min er utrolig bra. Jeg er en generelt smart spiller og lærer kjapt. Aimen min er bra med alle våpen. Så jeg kan både bruke Awp og Rifles. Jeg er veldig hyggelig og vennlig person som er sosial smart og er flink med andre mennesker. Jeg kan både tulle og ha det gøy, men også ta det veldig seriøst.
 3. Er 19 år. Spilt og sett på csgo siden 2014, så har god erfaring og god spilleforståelse. Spilt 1900 timer på mainen, men har spilt mye på smurf bruker med venner. Er Suprime, men føler jeg kan bli global om jeg spiller nok på mainen. Har ikke spilt mye faceit og har derfor ikke rank. Kan både bruke rifle og awp. Vil helst lurke eller være nr 2 ut, men kan også entry fragge om det er nødvendig for resten av teamet. Er super motivert, lærer raskt og kan gi mye til teamet. Håper å høre fra dere snart.
 4. Hei Simen er. Er sumprime master first class, men kan lett bli global om jeg vil. Sendte deg friend request på discord. Om du vil vite mer om jeg står det mer om du klikker på profilen min.
 5. Hei mitt navn er Simen. Jeg er 19 år og er Sumprime Master First Class og mener jeg lett kan bli Global om jeg spiller oftere på main accounten. Ingame navnet mitt er Cobra og jeg har 1900 timer på Cs Go. Men spiller mye mer på Smurf accounten min med venner. Jeg har spilt og sett på csgo siden 2014, noe som gjør at gamesensen min er utrolig bra. Jeg er en generelt smart spiller og lærer kjapt. Aimen min er bra med alle våpen. Så jeg kan både bruke Awp og Rifles. Jeg er veldig hyggelig og vennlig person som er sosial smart og er flink med andre mennesker. Jeg kan både tulle og ha det gøy, men også ta det veldig seriøst. Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...