Gå til innhold

arsvendg

Medlemmer
  • Innlegg

    385
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arsvendg

  1. Har en s7 som er kjøpt på telenorbutikken. Har lyst til å installere NEE (Nordic countries) firmware istedet for TEN (Telenor) firmware, for det virker som om at man får oftere oppdateringer med NEE firmware. Sjekke mine sider hos telenor, og får beskjed om at det ikke er registrert noen opertørlåskode.

     

    Er det mulig å installere NEE firmware istedet for TEN firmware?

  2.  

    Jeg har et irriterende problem med at media knappene på mitt logitech g710+ ikke fungerer, ihvertfall ikke mot spotify. Noen andre som har problemer med media knappene i windows 10?

     

    Jeg har tatt ned siste versjon av programvaren til tastaturet som er tilgjengelig fra logitech.

     

    Edit: En ting som er rart, volumhjulet fungerer som normalt. Det er pause/play, stop, back og forward som ikke fungerer.

     

     

    Er det andre som har opplevd problemer med Youtube og Firefox etter oppgradering til Win 10? Omtrent hvert 5 minutt så blir alt helt blurry i noen sekunder. Dette skjedde ikke når jeg hadde Win 8.1.

     

    attachicon.gif Firefox youtube.jpg

     

     

    installer driver.

     

     

    Du fikk delvis rett. Jeg hadde installert programvaren når jeg skrev dette innlegget, men etter ditt svar så kom jeg på å prøve å avinstallere og installere på nytt. Det funket.

  3. Jeg har et irriterende problem med at media knappene på mitt logitech g710+ ikke fungerer, ihvertfall ikke mot spotify. Noen andre som har problemer med media knappene i windows 10?

     

    Jeg har tatt ned siste versjon av programvaren til tastaturet som er tilgjengelig fra logitech.

     

    Edit: En ting som er rart, volumhjulet fungerer som normalt. Det er pause/play, stop, back og forward som ikke fungerer.

  4. Har sett noen rapportere om veldig god batteritid etter å ha installert android m preview på sin nexus 5. Litt skeptisk til å installere preview på min daglige telefon, men dersom batteritiden blir mye bedre, så vurderer jeg det...

     

    Spørsmålet blir derfor, er det noen som har lagt inn android m på nexus 5 og vet om det er noen feil med den til daglig bruk? 

     

    Er det verdt det å installere android m preview?

  5. Hei

     

    Har kjøpt et note 10.1 og skal la min 4 år gamle datter leke seg med det.

     

    Vil derfor gjerne ha noen tips om gode apps for barn? ...som også kanskje er på norsk?

     

    Vil også gjerne ha noen tips om apper for å låse av brettet slik at min datter kanskje ikke går inn på kalenderen, mail osv osv. Noen tips på det området også?

  6. Hei

     

    Har en svoger som hadde et spørsmål til meg nå.

     

    Er det noen som vet hvordan man kan få det samme bildet på 4 tv skjermer som er opp i mot 30 meter fra kilden til bildet?

    Det er vel en type kantine løsning hvor det skal vise en meny, litt info om maten og kanskje no annen info som skal vises nærmest som en powerpoint presentasjon...

     

    Har ikke undersøkt så veldig mye selv ennå, men tenkte jeg kunne slenge ut spørsmål og se om noen har en god løsning her.

  7. Dama mi hadde flip cover på galaxy s3, og gikk bort fra det. Jeg hadde tenkt å skaffe meg flip cover på note 2 som jeg har, men tror nok jeg går bort fra den tanken selv også. Det dekslet over skjermen beskytter den greit, men er mye i veien synes jeg, ihvertfall etter å ha prøvd dama sin s3, så tror jeg ikke note 2 blir noe bedre...

     

    Vet ærlig talt ikke hva jeg ville gjort selv, men jeg er som sagt ganske sikker på at flip cover ikke er tingen for meg ihvertfall...

  8. Hvorfor slettes epost av seg selv? Den blir borte etter noen få dager.

    Jeg finner heller ikke ut hvordan man kan laste inn slettet epost på nytt. Veldig oversiktlig med tom innboks men teit å måtte inn på en pc for å lese epost som har forsvunnet fra mobilen.

     

    Noen som vet om det er en generell greie at denne mobilen ikke er spesielt bra til å høre på musikk med (veldig mye sus og støy på spotify). Måtte prøve en annen mobil i dag for å sammenligne (gammel iphone). Forskjellen var formidabel!!

     

    Når det gjelder eposten som sletter seg selv. Det er en innstilling som sier hvor mange dager tilbake epost appen skal ta vare på. Derfor ligger mailen på pc'n men ikke på telefonen når de overgår denne grensen. Se om du finner innstillingen og prøv å endre den.

  9. Jeg er ikke uenig at det kanskje er en litt teit problemstilling, for som flere har sagt så er det jo en enkel sak å skru på og av mobildata. Kan jo bare laste ned en widget også som gjør samme nytten....

     

    Spørsmålet er ikke hvorvidt jeg ikke gidder å gjøre det, og jeg sender ikke så mange mms heller at det utgjør noe stort problem i min hverdag.

     

    Det som plager meg er likevel dette. La oss ta min mors relativt enkle og gamle Nokia. Der trenger ikke mobildata å være aktivert for at hun allikevel både sender og mottar mms mye enklere enn det jeg må gjøre. På min gamle htc desire var det ikke nødvendig å drive å skru av og på mobildata for å sende mms. Hvorfor må jeg da på min splitter nye note 2 drive og aktivere mobildata for å gjøre det samme to gamle mobilmodeller gjør mye enklere?

     

    Så til Larserik78, jo, det kan gjøres ett par hakk enklere, nemlig at jeg lager mms'n og sender den, så aktiveres mobildataen seg selv sender mms'n og slår seg av igjen. Når en gammel nokia traver klarer det så er jeg sikker på at note 2 også burde klare det, og jeg skulle tro at det bare er en innstilling ett eller annet sted som hindrer dette.

  10. Ja, jeg vet at mms bruker mobildata, men jeg mener at det alltid har vært mulig å ha mobildata deaktivert, mens at når jeg sender eller skal motta mms så aktiveres det for å sende/hente nettopp dette. Det gjorde det på min gamle htc desire, og nå spekulerer jeg veldig på hvorfor dette ikke er mulig på note 2...

     

    Jeg antar at det kan være en eller annen innstilling i mms apn oppsettet, men jeg klarer ikke å finne ut hva som kan være galt...

     

    Ok, så jeg spurte Telenor det samme spørsmålet, og svaret jeg fikk var rett og slett at mobildata må være aktivert for å bruke mms.

     

    Ikke helt fornøyd med svaret, for jeg mener de kunne forklart meg hvorfor dette var mulig på gamle htc desire, mens på nye note 2 så må jeg gå med mobildata aktivert hele tiden for å kunne sende og motta mms.

     

    Noen som har noen gode tips for hvordan jeg kan sette at ingen programmer får bruke mobildata slik at jeg kan ha det aktivert hele tiden uten at det går mer datatrafikk enn akkurat det jeg bestemmer selv? Går dette å sette opp i "Databruk"?

  11. Ja, jeg vet at mms bruker mobildata, men jeg mener at det alltid har vært mulig å ha mobildata deaktivert, mens at når jeg sender eller skal motta mms så aktiveres det for å sende/hente nettopp dette. Det gjorde det på min gamle htc desire, og nå spekulerer jeg veldig på hvorfor dette ikke er mulig på note 2...

     

    Jeg antar at det kan være en eller annen innstilling i mms apn oppsettet, men jeg klarer ikke å finne ut hva som kan være galt...

  12. Det ble en note 2 i julegave til meg selv i år, men har et problem som jeg ikke klarer å finne ut av. Hvorfor må mobildata være aktivert for å sende mms? Jeg har prøvd å programmere korrekte innstillinger i apn og også lastet ned fra telenor, har telenor abonnement.

     

    Nå har jeg bare et small abonnement fra telenor, så jeg har ikke mulighet for å ha mobildata på hele tiden, derfor får jeg dette problemet. Ikke at det er så stort problem å aktivere mobildata bare for å sende mms'n, men det skal da fungere uten at det er nødvendig?

  13. Har et problem med en squeezebox radio. Den påstår at den ikke har kontakt med mysqueezebox.com på port 9000.

     

    Jeg klarer ikke å finne via netstat at det er noe annet som bruker porten, og det er heller ingen oppsett i router som sperrer for dette.

     

    Upnp er på i router.

     

    Jeg har prøvd å port forward til radioen, men intet resultat. Det eneste jeg ikke har prøvd er dmz.

     

    Noen som kan hjelpe?

     

    Finnes det noe program som kan overvåke hvilke porter som brukes på nettverket, som kanskje kan hjelpe meg å finne ut om det er noe annet som brukes porten?

  14. Plassering av topprøret er i liten grad påvirket av om det er en damemodell eller en herremodell. Terrengsykler er uansett ikke lagd for å sykles med skjørt eller å slippe å udelikat løfte benet for å komme på slik innstegsrammer er.

     

    Hva er det egentlige behovet her. Er topprøret jevnt over for høyt (I.e. for lite standover), kompatabilitet med ønskede klær eller er det estetriske hensyn som teller?

     

    Det er nok det at det blir for høyt rett og slett. Hun er litt kort i benlengden, og derfor kan hun ha litt vansker med å stå med ramma mellom bena. Spørs om jeg må få henne oppå en terrengsykkel igjen så hun får prøvd den litt mer enn butikk... Takk for gode innspill.

  15. Hei

     

    Er på utkikk etter en terrengsykkel til kona. Hun vil aller helst ha en hvor ramma er type klassisk damesykkel, men vi har ikke klart å finne noen terrengsykler til dame i pris på rundt 5 000,- eller litt oppover. De fleste syklene vi finner er mer herremodeller, med litt lavere stang øverst, men hun ville aller helst ha hatt den enda lenger ned.

     

    Noen som vet om dette finnes?

  16. Har en litt aldrende travelmate 6292 som i det siste har begynt å oppføre seg rart. Selv om den bare står på, så hender det at skjermen fryser og slutter å fungere. Den viser bilder på skjermen, men ingen reaksjon. Jeg tror maskina på en eller annen måte kjører i bakgrunnen, for den reagerer på at jeg skrur av f.eks. wlan (den viser ingen reaksjon, men når jeg restarter så er wlan skrudd av). Når den fryser slik så begynner viftene å spinne ganske mye etter en liten stund, så jeg antar at det er noe som belastes uten at jeg kan se hva det kan være.

     

    Noen som har noen ideer om hva dette kan skyldes?

     

    Jeg gjetter at det ikke skyldes prosessoren, for da hadde vel maskina slått seg av selv. Kanskje skjermkortet som begynner å feile?

  17. "Starter på nytt/slår seg av vilkårlig" og/eller "henger i oppstart" er en alvorlig, kjent hovedkortfeil hos Desire. Dersom du opplever problemet igjen: legg inn original HTC bootloader og - ROM, uten root (dersom du klarer å se at telefonen er/har vært rooted klarer verkstedet det også = ingen garanti), og send den inn til service. Dette er en feil som bare vil bli verre over tid.

     

    Takk for tipset. Da vet jeg om det ihvertfall.

     

    Opplevde det igjen igår. Den slår seg ikke av vilkårlig da, men det har nå skjedd under to telefonsamtaler. Den henger heller ikke under oppstart, så lenge jeg har bedt den som en normal reboot. Hvis den "klikker" og slår seg av, så henger den seg opp under oppstarten, men da tar jeg bare batteriet og så fungerer den som normalt igjen.

     

    Med tanke på at telefonen er ett og ett halvt år snart, og vært problemfri inntil jeg begynte med ICS, så er det vel trolig ikke den hovedkortfeilen vel? Eller kan rooting og slikt utløse den feilen?

×
×
  • Opprett ny...