Jump to content

JØI

Medlemmer
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

523 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

391 profile views
 1. Feil løsning. Det en må ha er en robot med armer og mulighet for å måle væske. Den kan da forsyne seg av barskapet og mikse hva som helst.
 2. Der fikk vi endelig brukt flyene til det som er viktig. Slippe bomber i andre land på mennesker som ikke vil ha bombene våre.
 3. Er ikke bare russere som snakker slavisk. Og en trenger ikke reise fra Russland for å komme til Sørøya. Og omhu kjenner slavisk kultur så gir uttalelsen min masse mening.
 4. Vil koden bli fri og åpen? Vil rammeverkene som velges også være frie og åpne? Noe annet vil være en skandale.
 5. Vi ser hva en gasseksplosjon gjør i dag. Se frem til den betydelig mer potente grunnstoffet hydrogen i fri utfoldelse. Ikke bare er det mer potent, det er helt inni granskauen vanskelige å behandle trygt. Det er ikke få lik som kommer til å ligge strødd i Europa om en drar hydrogensatsingen så langt.
 6. Tipper det er noen som snakker slavisk som har vært ute på tur.
 7. Rasistisk selvhat fra SAS. Søppel fra ende til annen.
 8. Det er minst tre pålagte «cautions». I tillegg har en «fuel windows» som er på en 50-60 runder. Så noe sånn ja, alt etter om en timer «fuel window» med en «race caution». Noen løp vrakes det jo biler over en lav sko, mens andre er totalt uten riper i lakken.
 9. En er ikke i mål før en kan kjøre NASCAR sine 500 miles løp med elbil.
 10. Hvor skal disse kundene få energien fra? For vi trenger mer energi, ikke mindre.
 11. Hva skal en med fiender med venner som dette? Oljeskammen har inntatt Tu sin redaksjon for fullt. En industri som har gjort Norge til det Norge er i dag. En industri som har levert teknologi i verdensklasse i flere tiår. Den skal nå mobbes ihjel.
 12. Kravet burde vært at de gikk på gummihjul, ikke hadde pantograf og at de fleste hadde batteripakker ombord.
×
×
 • Create New...