Jump to content

JØI

Medlemmer
 • Content Count

  881
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1375 :)

1 Follower

About JØI

Recent Profile Visitors

1165 profile views
 1. Det har vært slik siden dag 1. Det har alltid tatt evigheter å laste ned, uansett spill. Å laste Ned i bakgrunnen mens PS4 er i hvilemodus har aldri virket. Jeg har hatt konsollen siden den kom. Fikk i første batch.
 2. COD, setter meg ned for å spille med venner, å nei, må oppdatere for å spille i onlinemodus, velkomment tilbake 6 - 12 timer senere.
 3. Niks, jeg vil heller ha batterier med høyere energitetthet.Både i Wh/l og Wh/kg. Det er da en får en utvikling som er til gavn på andre områder også.
 4. Et viktigere spørsmål, vil en få opp farten på spill som lastes ned? I dag kan en jo starte nedlastingen, stikke til nærmeste flyplass, ta første fly til London, kjøpe spillet i en butikk i en sentral gate, fly hjem igjen og spille det fysisk kjøpt spillet før det digitalt kjøpte er lastet ned.
 5. Igjen, hvor mange ganger skal en lystløgner lyve til deg før du slutter å tro på vedkommende. Tesla sin EPA eating er jo bevist å være den mest overoptimistiske av alle i bransjen. Ergo, det er veldig god grunn til å anse alt som kommer fra Tesla som løgn til det motsatte er bevist. Det er litt trist om en er såpass naiv at en tror på det som står på Tesla sine nettsider. Spesielt når vi vet hvem som leder selskapet.
 6. JØI

  Spåing

  Jeg tror at alt tøys som dette kan ha en ekstremt sterk placeboeffekt på ukritiske og lite analytiske mennesker.
 7. Alle bedriftene vet nøyaktig hvor varen er solgt. Det er en del av de viktigste salgsdata bedriftene sitter på. Det finnes ikke vanskelig å regulere sporing her. Det handler kun om vilje.
 8. Noe de ikke hadde fått til uten å øke strømprisene og nettleien for nordmenn. Vi raserer konkurransevilkårene for norsk industri og gir kunstig åndedrett til tysk industri.
 9. Det handler sjelden o kravene, men om du er dugenes generelt, sosialt nok kompetent og selvgående. Arbeidsgiver kjøper kunnskap og innstilling fra deg. Det er en vare du selger. Finn ut hva det er du har å selge og finn en verdig kjøper.
 10. TS planlegger å bruke penger han ikke har. Mitt budskap er at det er en usunn livsfilosofi.
 11. Og felles for disse er at de ikke bruker penger de ikke har.
 12. Nei, hvis vaksinen viser seg like solid som barnevaksinene så skal jeg ha den på sikt. hvis den er samme fadesen som svineinfluensavaksinen så denger jeg den som prøver å tvinge den på meg. Jeg er redd denne vaksinepanikken ender opp med elendige vaksiner som gir kokogjengen av noen vaksinemotstandere enda mer vann på mølla. Svineinfluensavaksinen ville ikke overraske meg om indirekte har tatt flere liv enn hva den reddet.
 13. Jeg låner ikke penger til å spise ute. Himmel, jeg hadde til og med en kort periode (noe uker) i livet der jeg spiste annen hver dag fordi det va det jeg hadde råd til. Jeg lånte ikke en skit av noen da heller. Jeg la en plan for hvordan utgifter skulle forsvinne.
×
×
 • Create New...